неделя, 28 април 2024 г.

Зара от „Биг Брадър“ роди от тайнствен мъж 

След куп връзки с мъже и жени, риалити звездата стана майка за първи път на 38 години

Кристиан Иванов за в. „Галерия“

Зара от „Биг Брадър“ изненада мнозина със своя снимка с наедряло коремче, уточнявайки, че на публикувания кадър е в 38-та седмица, което подведе мнозина, че тя все още не е родила рожбата си. „Денят, в който навърших 38! Той също стана на 38… седмици в корема ми. Понякога ми липсват малките ритници“, написа Светлозара Трендафилова, както са истинските й имена и по този начин подсказа, че всъщност бебето вече е родено и е от мъжки пол. В пълна тайна обаче остава таткото на сина й. 

От доста време насам брюнетката се подписва в социалните мрежи с фамилията Лахиф. Това автоматично даде повод да се шушука, че тя вече е омъжена жена. При това за втори път, след като преди две години се разведе с австралиецът Ерик Уотсън, който е професионален плувец и бизнесмен. С него Зара щурмуваше последния си публичен бум, като двамата изобщо не криеха отношенията си в социалните медии, където публикуваха редица свои снимки от пътувания. След проваленият брак обаче брадърката спря да афишира каквито и да е любовни отношения.

Снимките й обикновено бяха само на нея и такива на спортна вълна, тъй като Зара е фен на фитнеса и спорта и от години спазва железен хранителен режим. Не случайно и резултатите след раждането й са повече от феноменални. От последната й публична снимка няма и следа от бременността, която е приключила преди няма и повече от месец и половина.

Единственото нещо, което подсказва, че риалити звездата е обвързана е смяната на фамилното име. Подписва се Зара Лахиф и най-вероятно е придобила законно името на мъжа до нея. До този момент красавицата обаче не е назовавала дали има брак и с кого точно, но мнозина набързо предположиха, че половинката й е популярният ръгбист Макс Лахиф. При изписването на фамилията в интернет търсачката Гугъл, на първите резултати се появява именно това име, което навежда на мисълта клюкарите, че ръгби играча е и мъжа на нашето момиче. Когато обаче разгледате профилите във Фейсбук и Инстаграм, моментално става ясно, че неговото местоживеене е английската столица Лондон, няма и следа мускулягата да живее или пътува често до Дубай, където пък от своя страна се е закотвила от доста време насам Зара. Тя показва, че пътува непрекъснато, виждаме снимки от екзотични дестинации в Италия, била е неотдавна и на Мавриций и къде ли още не. Това предизвиква огромната питанка, дали всъщност смятаният за нейн мъж в действителност е този човек. Другият факт, който я разграничава от ръгбиста е това, че двамата изобщо не се следват в социалните мрежи. Това може и да не е  толкова странно, тъй като от профила на Макс се вижда, че 33-годишният мъж е човек, който фокусира вниманието си единствено в спорта, без да демонстрира каквито и да било връзки. Мъжагата не качва никакви семейни или по-интимни кадри, съдържанието на Инстаграм профила му е предимно с видеоклипове и снимки, на които тренира и показва мускулите си. 

Твърде вероятно е желязното правило за дискретност у спортиста да е причината Зара да крие толкова усърдно бащата на рожбата си. В публикации за ръгбиста пишат, че е заможен играч на ръгби асоциацията в Англия. Според „Уикипедия“, Forbes и Business Insider общите му активи се оценяват на 1,5 милиона долара.

В публикации в интернет няма и следа той да е женен или да има официална половинка, а още повече пък да е станал баща на син. 

Преди двата си брака, Зара стана известна с интимните си отношения с Найден Найденов-Нед в къщата на „Биг Брадър“, но с днешна дата двамата не таят добри чувства едни към друг. След раздялата им той я обвини в гореща връзка с Галя от „Каризма“. Той изненада двете дами в столичния хотел „Хемус”. Певицата от „Каризма” далеч не е единствената популярна дама, с която бившата на Христо Сираков е била интимна. След като се наслади на Галя, Зара се отдаде на бурни страсти и с близначката на Ивайла Бакалова – Божидара Бакалова. Брадърката и ексцентричната дизайнерка увековечиха интимностите с видео, снимано в тоалетната на столично заведение. Въпреки връзките си с жени,  Зара не може да се лиши и от мъжете. Тя имаше дълга връзка с покойния вече бизнесмен Христо Сираков. Двамата бяха заедно близо две години, но накрая Зара предпочете да замине за САЩ и да гради кариера на актриса. А по-късно там срещна и австралиеца, който вече е в миналото й.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html