четвъртък, 2 май 2024 г.

След като го свалиха от екран Николаос Цитиридис прави свой подкаст в Интернет 

Водещият става инфлуенсър, не иска повее да е стендъп комедиант 

Кристиян Иванов за в. „Галерия“

Николаос Цитиридис успя да се задържи на екран четири години, но след свалянето на предаването му вече е фрийлансър. Гологлавият грък се появи на малкия екран като заместник на доайена на вечерното шоу – Слави Трифонов и трудно можеше да избегне сравненията и опитите да омаловажат работата му като комедиант. 29-годишният чаровник обаче няма да се отказва от телевизионните си изяви и е с отворени врати за нови предложения, а до тогава просто ще бъде наличен като водещ на свободна практика на различни мероприятия. 

Приближени до един от най-добрите стендъп комедианти у нас, твърдят че той не иска да продължава пътя си в тази сфера, в която някои го помнят. Това е периода му преди да направи телевизионния си дебют. Тогава той правеше шоу програми със забавни скечове пред публика. „Това е като да се върна от самото начало, а все пак трябва да се покоряват нови върхове“, самоуверен е телевизионерът, който беше и жури на „България търси талант“ в последния му сезон заедно с Евелин Костова, Катето Евро и проф. Тодор Кантарджиев. Не е ясно обаче дали ще остане във формата, разказват още наши източници. Нико осъзнавал обаче, че за да се задържи в публичното полезрение, то трябва да премине на вълна инфлуенсърство, което обаче не било от най-любимите му неща. Именно затова се е заел да разработва социалните си мрежи, с основно направление да реализира личен канал в Ютуб, където да излъчва подкастове с популярни персони.

Преди броени дни бе излъчено последното издание на „Шоуто на Николаос Цитиридис“,  а седмица преди това чешита съобщи новината в социалните мрежи, като се опита да балансира откъм емоции. „bTV взе решението от следващия телевизионен сезон шоуто да не бъде част от програмата на телевизията. Най-просто казано, дами и господа – край! Това беше. По принцип е нормално да бъда емоционален, обаче за тези 4 години много емоция беше хвърлена, а и в момента смисъл да си късаме ризите – повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този момент – това е благодарност“, написа Цитиридис и продължи: „Че бяхме заедно с всички вас, че се запознахме, че работихме заедно, че имахме шанс да се учим един от друг. Много съм благодарен за всяко едно запознанство за всяко едно приятелство, което съм направил тук. Сега някои може да си кажат и да си мислят, че това е някаква шега или маркетингов трик – за съжаление не е“. 

През годините на излъчване не бяха малко критиките към родения в Атина шоумен. Самият Слави Трифонов не пропусна да запали фитила към заместника си. „Мисля, че е голяма глупост да понтираш шоуто ми. И като знаци, и същото студио… Човекът няма никакво чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад за такова нещо. То е като разликата в поезията и литературата. Когато човек е млад, може да пише поезия, но за да пише пфомат, роза, трябва да има опит. Затова големите американски водещи, стартират над 40-годишни. Аз започнах на 33, беше различна обстановката. Трябва да се дава път на младите, но понякога трябва и да се спират. Младостта понякога е голяма глупост и затова ако дадеш място на млад глупав човек, значи че ти си стар глупав човек“, каза преди време Слави пред Маги Халваджиян. 

Годжи също не пропусна да захапе ответната страна. „Гледах реклама на „гърчето“ в бившата телевизия, в която работихме. Стана ми смешно, защото първоначално предаването беше всеки ден по един час после всеки ден по половин час. Сега е половин час само в петък, но логото е „Вдигаме нивото!“. Това е положението“, сподели музикантът в подкаст с негово участие. Годжи не спомена директно дори името на бившата телевизия, в която се излъчваше „Шоуто на Слави“, явно да не звучи като заяждане към тях. Но за Цитиридис на няколко пъти подметна иронично, че „вдига нивото“.

Не малко са и версиите какво ще се случи в ефирното време, което Цитиридис до вчера владееше. Веднага плъзнаха слухове, но от медията съобщиха, че са придобили правата за излъчване на британския формат „Кой да знае?“ (Who knew?). Това е развлекателен формат, който съчетава в себе си забавление и знания. Комедийният куиз ще върви в делничните дни в праймтайма, а кой ще го води ще се разбере много скоро.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html