сряда, 1 май 2024 г.

Майката на Натали Трифонова подкара кола за 100 бона

Ванина показа новия мъж до себе си, който я глези със скъпи подаръци 

Ивета Петрова за в. „Галерия“

Майката на красивата синоптичка на бТВ Натали Трифонова – Ванина, подкара лилав баварец, чиято стойност е около 100 бона, показа проверка на „Галерия“. Сексапилната зъболекарка се похвали с новата придобивка наскоро в Инстаграм. Луксозният автомобил нищо чудно да е подарък от новия й мъж, за когото „Галерия“ първа написа, защото возилото е с червена панделка.   

Любимият й е поне с 15 години по-млад от сексапилната зъболекарка

Ванина, която има свой стоматологичен кабинет и се грижи за усмивките на много от колегите на щерка си, е с мистериозния си любим от лятото, когато двамата бяха на романтична почивка на морето. Наскоро обаче тя пусна и тяхна обща снимка от бара на луксозно заведение на 29-ия етаж с уникална панорамна гледка към цяла София. Според запознати новият й я глези постоянно със скъпи подаръци, луксозни почивки и вечери в скъпарски ресторанти. От фотоса става ясно, че той е поне с 15-20 години по-млад от майката на Натали Трифонова. И предишният й приятел беше доста по-млад от прехвърлилата 50-те сексапилна стоматоложка, която показва топ форма на плажа по бански. Бившето й гадже беше чужденец и с над 15 години по-млад от нея. Цялото й семейство, както и приятелите й приемаха младока и дори се шегуваха, че двамата трябва да вдигнат сватба. Доказателство за сериозните им отношения беше фактът, че Ванина го взе със себе си на церемонията „Футболист на годината“, на която Натали беше водеща преди години. Е, до брак така и не се стигна, но сексапилната майка на синоптичката го замени сега с друг младок. Самата Натали  няма нищо против новия си пастрок.

Точно обратното – иска майка й да бъде щастлива и се радва от сърце на новата й любов. 

Ванина се жени много млада за бащата на Натали, а на 22 вече е майка. Семейните отношения обаче буксуват и родителите се разделят, когато Трифонова е малка. Татко й заминава за чужбина, заради това до ден днешен тя не е близка с него. Виждат се рядко и се чуват само от време на време. Блондинката осъзнава, че през всички тези години Ванина е била самоотвержена майка, която е правела всичко по силите си, за да се чувства тя добре. Докато Ванина е на крилете на любовта, красивата й щерка няма мъж до себе си, след като се раздели с дългогодишния си приятел Доан Хасан преди време. 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html