понеделник, 29 април 2024 г.

Членът на Изпълкома Веселин Балевски: Конгресът на БФС може да се проведе около 15 март

Снимка: Кадър БНТ

Извънреден изборен конгрес на БФС може да се проведе евентуално около 15-и март или на самата дата, заяви членът на Изпълнителния комитет Веселин Балевски.

Според него, това е процедурното време, което е необходимо, за да се подготви конгреса, да се проведат Общи събрания на клубовете и да бъдат излъчени делегати. Балевски, който е бивш съотборник с Борислав Михайлов от времената им на футболисти в Левски, не вярва в нова кандидатура на легендарния вратар.

„Както знаете, на 6-и декември ще се събере Изпълкомът, който е вписан в Търговския регистър. На това заседание ще бъде обявена датата за следващия конгрес на БФС, както и дневния ред, датата, мястото и часът на провеждането му. Ще стане ясна цялата процедура“, каза Балевски, цитиран от БТА.

„Не вярвам Борислав Михайлов да се кандидатира отново. Дали оставката му е началото на промяната в българския футбол? Може би. Бъдете сигурни, че на 6-и декември ще дойдат всички, няма да има бягане от отговорност. И не е никаква процедурна хватка“, заяви още бившият защитник на Левски и Локомотив (Пловдив).

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html