неделя, 28 април 2024 г.

Лордея се с вас: MESSIA се яви на Ники Кънчев – пита за Брадъра

В рубриката на вестник „Галерия” – „Лордея се с вас…“, Евгени Минчев открехва завесата за постъпките на богатите и известните, ще постила пред нас червения килим на суетата, ще спуска или вдига бариерите пред него. Той ще представя най-бляскавите модни звезди или онези, които кандидатстват да бъдат наречени такива. Ще открива нови модни икони, ще детронира вече съществуващите. Доверете му се в неговата галерия от размисли и… пасти.

MESSIA се яви на Ники Кънчев – пита за Брадъра

Младата и сексапилна певица MESSIA присъства на парти, звездата на което беше Ники Кънчев. Двамата бяха представени един на друг от общ приятел, който настоя „Мистър „Биг Брадър“ да й даде звездни насоки. Все още нова в шоу бизнеса, тя беше възторжена да седи до своя идол в бар „Гаражь“, където често се случват сблъсъци на звездното с обичайното. Тук често са идвали Мартин Карбовски, Маргарита Михнева, Валя Славкова, а веднъж „движението спря“ при появата на Стан Яневски от Хари Потър. В ненатрапчивата атмосфера на бара, съчетала охлузени плочки от тротоара с персийски килим, младата певица попита Кънчев дали ще има нов „Биг Брадър“ и дали би била подходяща за участие там. 

„Експоуз“ – вървят ли към дует с Доли Партън?

След поредица от огромни професионални успехи, дует „Експоуз“ постигат нови с най-бързи темпове. За кратък отрязък от време те за втори път ще делят сцена със звездата от „Иръпшън“ Прешъс Уилсън, както и с легендата Саманта Фокс. Двамата сладкиши от прочутия дует не спират да изненадват и с визия, само преди дни двамата направиха фотосесия с каубойски облекла. В един от кадрите Цвети е със златни обувки, а Светльо с каубойска шапка. Това предизвика куп въпроси, като например, очаква ли се кънтри песен в репертоара им и възможно ли е скорошно трио с Доли Партън? Много почитателки на мъжката половина от дуета директно задават въпроса в социалните мрежи – има ли Светльо пластични операции по лицето и колко. Този прекрасен тен грим ли е или тайно е бил на Хаваите…

 Рядка плоча на Богдан Томов отлетя за САЩ

Непознат млад американец изненада българските пътници за Лондон с покупката, която грижливо носеше в ръце. Една много стара плоча премина през всички системи за сигурност, за да намери новия си дом в САЩ, откъдето е джентълменът. Винилът е купен по време на ваканция, а изпълнителят е Богдан Томов. Самият Томов е силно изненадан от интереса към тази плоча, като през смях казва, че вече знае при кого е втория екземпляр. Запитан какво ще прави с покупката, господинът отговори, че е за неговия баща, който имал грамофон и е запален по непозната музика. За този винил Богдан Томов е записвал всяка песен с различни колеги, като ФСБ, „Щурците“, „Кукери“, „Спринт“, „Братя Аргирови“, „Тангра“. Песента, която описва най- много обичаният изпълнител – „Фото, моля фото“ също присъства в плочата, поела дълъг път към Щатите. 

Кристина Димитрова и Орлин Горанов на Бала на енергийните одитори

Кристина Димитрова и Орлин Горанов са специалните звезди на Първият бал на енергийните одитори, който ще се проведе на 11.11.2023 г. във фоайетата и балната зала на хотел „Балкан“. Партито е част от Деня на енергийните одитори, който ще бъде изпълнен и с други прояви. Преди провеждането на бала, ще има награждаване на заслужили енергийни одитори и професионални дейци с изключителен принос в енергийната ефективност. Денят на енергийните одитори се провежда под Патронажа на г-н Делян Добрев – Председател на ПК по енергетика към НС и в партньорство с Министерство на енергетиката, Агенцията за устойчиво енергийно развитие, Министерство на регионалното развитие и Столична община. Програмата на бала включва още Християна Луизу и Никола Иванов (солист на операта във Велико Търново и до скоро на Берлинската опера), Фамилия „Тоника“, Райко Кирилов с танцьори, викторини и дисководещ. Домакин на събитието е „Бизнесдамата на 2023“ Валентина Узунова – председател на Камарата на енергийните одитори в България. Появата на Кристина и Орлин на престижното събитие съвпада с 40 годишнината от тяхното запознанство и обща музикална кариера.

Светла Димитрова гледа фотографски пленер

Родоначалничката на съвременната българска мода Светла Димитрова, присъства на фотографски пленер, организиран от Асоциацията на професионалните фотографи, проведен в сърцето на Родопите, язовир Широка поляна. Фотографите имаха възможността да снимат модели, облечени в дизайнерските облекла от колекцията „Етно“ на Светла Димитрова – „Ариес Уникат“. 70-годишната дизайнерка, наричана българската Вивиен Уестууд, наблюдава процеса на снимане,  а съзерцанието е уловено от талантливата Лили Йотова.  Светла наблюдава снимачния процес и дава идеи за различни композиции. Дружбата между фотограф и дизайнер е дългогодишна,  добрите приятелки имат вече няколко заснети фотосесии , а една от тях бе превърната в изложба, с която отбелязаха юбилея на Димитрова. Идеята  е да се съхрани българската красота – на уникалните облекла, които дизайнерката твори и са свързани с нашите традиции, обичаи и култура. Както и на природата и на българката като красива жена в кадри, които ще останат за бъдещите поколения.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html