събота, 27 април 2024 г.

Шефовете на БФС ще решават за треньора на футболните национали Младен Кръстаич

Младен Кръстаич
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич не смята за проблем, че използва над 40 футболисти откакто пое работата преди 18 месеца. Все още не е ясно дали сърбинът ще остане на поста и за ноемврийските два мача, тъй като предстои заседание на Изпълкома на БФС. Датата за това събиране не е ясна, но техническият директор на централата Георги Иванов потвърди, че бъдещето на треньора ще се реши тогава, съобщи БНР.

Кръстаич беше спокоен: „Играеш с тези, които имаш. А каквито нямаш, трябва да си създадеш. Но опитни хора ни липсват. Дали аз ще остана треньор, не е толкова важно“, обясни ситуацията около селекцията Кърстаич. „Младите не играят в отборите, ето това е проблем. С мене и без мене, този проблем пак ще се задълбочи“, припомни треньорът.

България загуби и втората си среща за октомври, а треньорът трябваше да отговори на питане дали след днешното 0:2 усеща напрежение върху себе си.

„Във футбола винаги съществува напрежение, това е част от живота. За мене не е нещо ново. Най-важното е, че аз върша своята работа и съм професионалист. Останалото не е важно. Преди мач съм под стрес и напрежение. Но се чувствам добре с отбора. И сега съм по-спокоен“, казва Кръстаич.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html