събота, 4 май 2024 г.

Ергенът Виктор Стоянов даде 60 бона за електричка

Кариерата му на модел процъфтява

Фитнесинструкторът Виктор Стоянов, чиято звезда изгря в първия сезон на най-романтичното предаване в българския ефир „Ергенът”, яхна нов автомобил. Красавецът, който все още е в отбора на необвързаните мъже предпочете електрическа кола пред модел, развиващ високи скорости – една от големите му слабости, пише „Галерия”.

Возилото е на стойност между 50 000 – 60 000 лева. Сума, която Стоянов решил да отдели, за да угоди на последния си каприз.

Заложи на светъл дизайн

Въпреки стандарта, който води благодарение на рекламните ангажименти, които ударно нараснаха след шоуто на bTV, и успешните му проекти като инфлуенсър, той не парадира с покупката. В официалния си профил в непрекъснато популяризиращата се платформа Инстаграм, Виктор сподели едва няколко кадъра на колата, заснемайки само вътрешния й дизайн. Фотосите издават, че салонът е от светла кожа, която контрастира на основния външен цвят.

Разбира се, покрай плюсовете винаги има и минуси. За това се ожали самият Виктор. На видео в мрежата той издаде, че му е изключително трудно да зарежда автомобила си, от една страна, защото не може да организира графика си, а от друга, защото почти навсякъде местата са заети, което налага изчакване – минути или часове, които му костват нерви и пари.

През последния месец той почти не е шофирал, а причина за това – пътешествията зад граница. Припомняме, че симпатягата от малкия екран наскоро се върна от Атина, по-рано пък отскочи до столицата на любовта – Париж. Също така е притежател на мотор, с който често може да бъде забелязан по софийските улици.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html