понеделник, 29 април 2024 г.

Бивш затворник преследва Майли Сайръс

Изпълнителката не прави компромиси със сигурността си

Майли Сайръс получи съдебна защита заради вманиачен преследвач. Хитовата певица е доказала пред съда, че 52-годишният Александър Кардалян е пристигнал в дома ѝ само няколко дни след като е бил освободен от затвора. Изпълнителката твърди, че той й изпращал писма, в които подробно е описвал обсебването си от нея, започнало през 2018 г. Натрапникът правел коментари от сексуален характер по неин адрес и я изнудвал за пари. Зловещата ситуация, която напомня за сюжета на култовата лента „Бодигард“, принудила 30-годишната певица да вземе сериозни мерки за своята сигурност.

В жалбата до компетентните органи Майли Сайръс пише, че „натрапчивото поведение“ на Кардалян е станало още по-обезпокоително миналото лято, когато се появил без покана в резиденцията ѝ в Лос Анджелис.

Маниакът се натресъл в разкошното й имение, но охраната на музикалната звезда го възпрепятствала и веднага сигнализирала в полицията.

Агресивният натрапник се оказал със сериозен „стаж“ зад решетките. За тормоза над Майли бил пратен в затвора „Сан Куентин“. Това е най-старото учреждение от подобен тип в Калифорния и е известно със строгия си режим. През август обаче Александър Кардалян бил освободен и само няколко дни след това отново се върнал в имота на певицата.

Чаровната изпълнителка вече се уплашила не на шега! Преследвачът дори я уведомил с писмо за подробности около „личното си посещение“. Майли сериозно повишила мерките за сигурност, информирала отново и властите. Натрапникът бел предупреден, че го чака арест, ако продължи да я тормози. Кардалян обаче заявил, че „не му пука дали ще живее“, ако чаровната певица все така отказва да се види с него.

Майли Сайръс заявила пред съда, че според нея преследвачът и има „тежки психични проблеми“ и страда от „мания по личния й живот“. Признала още, че е сериозно притеснена за безопасността си и за сигурността на близките си.

Съдът уважил мотивите й. На Кардалян му забранено да комуникира по какъвто и да било начин с Майли Сайръс. Няма право да се доближава на по-малко от 100 метра от певицата, има забрана да посещава нейни концерти и публични изяви. Ако наруши разпоредбите, отново ще лежи зад решетките, но този път за доста повече време.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html