неделя, 5 май 2024 г.

Арнолд Шварценегер още страда по бившата си жена

Двамата поддържат добри отношения помежду си в името на семейството

Арнолд Шварценегер май не е прежалил бившата съпруга Мария Шрайвър. Двойката, която финализира развода си през 2021 година, след като тя подаде молба цели 10 години по-рано, поддържа добри отношения помежду си в името на семейството и общите деца. Те се стремят да споделят важни семейни моменти заедно. Ролята им на баба и дядо на децата на дъщеря им Катрин продължава, въпреки раздялата.

„Никога не сме затваряли нашата обща глава“, казва Шварценегер пред списание „Пийпъл“ преди издаването на новата му мотивационна книга „Бъди полезен: 7 инструмента за живот“, която излиза на 10 октомври. Терминатора е категоричен, че между него и Шрайвър никога не е имало вражда, нито караници. Допълва, че всичко е приключило заради неговите грешки. „Решението да се разделим беше нейно, но винаги сме давали ясно да се разбере, че децата не трябва да страдат от това“, казва още актьорът.

Два месеца преди Шрайвър да подаде молба за развод, Шварценегер публично призна, че е баща на Джоузеф Баена, който сега е на 26 години, след като е имал дългогодишна афера с икономката на семейството – Милдред Баена.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html