неделя, 5 май 2024 г.

Диляна Попова и Асен Блатечки се събраха

Синът им Борил стана на девет години

Лошото момче на българското кино Асен Блатечки и моделката Диляна Попова вдигнаха общ купон по повод деветия рожден ден на сина им – Борил. Щастливи от споделените моменти, те контрираха слуховете, че вече не поддържат добър тон помежду си, публикувайки десетки снимки в уебпространството. На всички бившите влюбени са близо един до друг, забавляват гостите или пляскат на момченцето си. Впечатление прави и пищната организация. Целият декор е посветен на легендарния футболист Кристиано Роналдо – идол на малчугана, който по-рано предпочиташе да духа свещичките във фантастичния свят на динозаври и митични същества. На партито са присъствали само близки приятели на рожденика, както и роднини.

Големият сюрприз на вечерта е била двуетажната торта, украсена с футболни топки, приз „Златната обувка“ и дори лика на спортиста, понастоящем част от саудитския „Ар-Насър“.

Припомняме, че към днешна дата сочената за най-красива българка се носи на крилете на любовта с ресторантьора Лъчезар Захариев, а някогашният й мъж упорито крие подробностите за жената, успяла да открадне сърцето му след болезнената разлъка.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html