неделя, 5 май 2024 г.

Бойко Борисов: В службите няма дори един, който да е харесал наша снимка

„Няма в службите никой, който дори да е харесал наша снимка. Всички са изтъргани“. Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов за внасянето на проектозаконите за службите, които обявиха от ПП-ДБ, че ще внесат.

„Службите за това са служби, за да са независими и да не са обвързани политически“, коментира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в град Пловдив, за да се срещне с граждани. Той откри и Южната трибуна на стадиона на Локомотив.

Ще стане едно прекрасно съоръжение, каза той.

На въпрос какво ще каже на миньорите, той заяви, че ако е премиер щял да отговори. „Преговорите се вършат от колегите, не ни и канят на срещите. Ако някой ги съветва така да комуникират с разгневена общност  – не е правилно, те са български граждани. Някои от нещата могат да бъдат чути и направени, трябва да се успокои разговора и да се махне арогантното поведение. Всеки иска да е добре“, смята той.

„През последните три години хората си направиха изводите кой какво е направил“, каза Борисов и допълни, че е говорил с Асен Василев и му е казал, че няма да подкрепят промените за ДДС-то на ресторантьорите. Що се касае до службите, то всичко свършихме, та стигнахме до службите. Има няколко факта – някои ръководители се ползват с голямо увжение в чужбина. Шефът на ДАНС бе награден с най-високоата награда в САЩ, затова и бе натоварен да изведе руските свещеници от страната ни. Нека да си представят законите, ще ги гледаме, но след изборите. Сега имаме много по-належащи неща да се гледат. Категорично съм против да става шеф на една партия директор на службите. Когато имаме служби, които не слушат нито мен, нито Кирил Петков, нито Радев то всички ще внимават. Много се разминаваме с целите и задачите. Когато си внесет законите, ние няма да ги подкрепим, която иска друга партия да ги подкрепя.“, отсече лидерът на ГЕРБ.

По думите му Кирил Петков и Христо Иванов с оставили ГЕРБ в зала да защитават Закона за енергетиката, а те са отишли на предизборна кампания на Терзиев.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html