понеделник, 29 април 2024 г.

Еда Едже очаква бебе

В най-щастливия си ден със съпруга си Бурахан

Любимката на българските зрители и на милиони други по света Еда Едже ще става майка. Тя доби популярност у нас с участието си в сериала „Опасно изкушение“, където играе образа на Йълдъз. 33-годишната Еда е бременна едва във втория месец, съобщават турските медии. Актрисата се омъжи на 21 юни за баскетболиста Бурахан Тунджер, а техният първи сватбен танц бе на песен на гръцкия изпълнител Никос Вертис. Сватбата им бе едно от най-коментираните светски събития в Турция. На тържеството дойдоха повече от 200 гости, след тях много техни популярни колеги. Веднага след това известната двойка замина за морска ваканция, а щастливият съпруг подари на любимата си прекрасна вила в Бодрум.

Красавицата и съпругът й са повече от щастливи от новината, която са научили съвсем

Актрисата обмисля да си даде почивка

скоро. Еда е изпълнена с радост и не крие нищо от феновете си, пред които сподели, че няма търпение да чуе от лекарите пола на бебето си. Това обаче може да стане най-рано през ноември. „Не мога да чакам, искам да разбера това възможно най-скоро!“, написа тя в социалните мрежи. Едже призна, че тя и съпругът й Бурахан много обичат децата, а и те тях. Двамата често играят с наследниците на приятелите си. „Винаги сме мечтали за деца!“, емоционално казва още Еда.

Актрисата вече обмисля да си даде почивка от актьорската професия, за да се отдаде изцяло на малкото човече. След сватбата Еда очевидно вече е мислела за майчинство.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html