неделя, 5 май 2024 г.

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София е Антон Хекимян

ПП ГРЕБ обяви кандидатът си за кмет за гр. София и това е Антон Хекимян.

„Намираме се в нестандартна ситуация. Решението няма как да бъде лесно. Взел съм го осъзнато. Всичко се случи миналата седмица. Имах лична среща с Борисов и лично от него получих поканата да съм кмет. Помолих за време да помисля. Получил съм уверението, че ще имам възможност самостоятелно да взимам решенията. Обсъдили сме стратегия. Целият си път съм извървял пред обектива. Не мисля, че има какво да крия“, заяви Антон Хекимян пред журналисти.

Той допълни, че целия си път е извървял пред обектива. „Не мисля, че има какво да крия. Преди всичко слагаме акцент на образованието. То ще бъде голямата цел и ще донесе кадри. Няма да забравим и големите инфраструктурни проекти. 19 години съм журналист, изминал съм пътя през стажант до репортер, до разпознаваем репортер“, каза още Хекимян.

„Използвахме цялото време да конструираме най-добрия състав и да изберем най-добрия кандидат за кмет“, посочи Томислав Дончев.

На въпрос какви са шансовете на ПП-ДБ? „Огромни са шансовете им. Това, което ще направя в кампанията си, е да бъда близо до хората. Аз живея с проблемите на хората. Аз обичам София. Основната ми мотивация е да направя нещо за себе си и за гражданите“, посочи Хекимян.

Хекимян ще води листата на ГЕРБ в София, Георги Георгиев ще бъде втори, а зад тях ще е предприемачът Любомир Минчев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html