петък, 3 май 2024 г.

Керем Бюрсин изпревари Джан Яман по популярност

За Керем (вляво) има два пъти повече публикации от Джан

В списъка на най-популярните мъже актьори, изготвян всяка седмица от телевизионния канал Adba, сме свидетели на нарастващата популярност напоследък на Керем Бюрсин и Джан Яман. Керем, който застана пред феновете си с новия проект „Ако обичаш силно“, отново е в дневния ред на социалните мрежи благодарение на впечатляващото си завръщане. Въпреки че сериалът не отбеляза много задоволителни резултати в рейтингите, основната причина за неговата популярност е любовта на феновете му, които го засипаха с похвали в социалните мрежи.

Актуалният проект позволи на Керем Бюрсин отново да заеме първо място в изследването, проведено в края на миналия месец. Чаровникът, който беше и най-следваният мъж актьор преди 7 дни, засенчи най-близкия си съперник Джан Яман с 41 500 коментара за седмица. За Джан Яман общият брой е 27 700.

В предишно проучване, Керем Бюрсин пак беше на първо място с 53 600 публикации, отбелязват турските медии. Джан Яман, от друга страна, беше втори с 23 600 публикации. Феновете следят отблизо това съперничество между двамата, което продължава вече няколко седмици. В надпреварата, тръгнала още от началото на юни, Керем Бюрсин нито веднъж не е напускал върха.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html