петък, 3 май 2024 г.

Мелиса Аслъ Памук вдига сватба с футболист

Красавицата е родена в Холандия и се занимава с пилатес

Екранната Джемре Гюр от хитовия крими сериал „Ирония на съдбата“ се „предаде“ в ръцете на полузащитника на френския отбор „Лил“ – Юсуф Язъджъ. Мелиса Аслъ Памук е на 32 години, а настоящият й избраник е с 6 години по-малък от нея, но това не го притеснява. Двамата предприеха решителна стъпка в своите взаимоотношения и според турската преса спортистът я е изненадал с предложение за брак по време на романтичната им ваканция във френската столица Париж, а чаровницата без колебание е приела поднесения от него пръстен.

Палавата Мелиса най-после е решила да се кротне и да влезе официално в семейни отношения. Досега тя бе известна с авантюрите си с популярни спортисти и изпълнители. Преди да се залюби с популярния музикант Мустафа Мерт Коч, тя беше любовница на футболиста от „Бешикташ“ Огузан Озякул. Лав сторито й с певеца продължи цели две години, но миналия септември Памук прекрати връзката си с него, след като в медийното пространство се появиха слухове, че той й е изневерил. Скоро след това актрисата беше забелязана в компанията на вратаря на футболния отбор „Фенербахче“ Алтай Байъндър. Аферата им беше краткотрайна и от известно време за почитателите на Аслъ не остава съмнение, че сърцето й е заето от друг футболист – Юсуф Язъджъ. Ето как вратарят беше заменен с полузащитник, кодошат се нейни фенове. Миналия месец в турската преса се появиха и първите снимки на новата двойка. Кадрите бяха заснети от папараци в истанбулски ресторант. И сега дойде новината, че двамата ще се женят.

С любимия й, който играе за френския „Лил“

Тв звездата има и други спортисти в списъка си с любовни завоевания. Нейно бивше гадже е баскетболистът от „Галатасарай“ Махир Агава. Според издания в южната ни съседка, дългучът и екранната Джемре Гюр се разделили с грандиозен скандал в квартирата им в началото на годината, а заради крясъците им съседите викали полиция. От разпространяваните информации за новата светска двойка – Мелиса и Юсуф, се подразбира, че тя е нетърпелива да узакони връзката си и вече е започнала с подготовката за сватбата.

С музиканта Мустафа Мерт Коч, когато бяха гаджета, на палуба на яхта

Мелиса е позната у нас с ролите на Асу в обичаната поредица „Черна любов“, на Джемре от криминалната драма „Ирония на съдбата“ и на Айше в „С Русия в сърцето“. Родена е в Холандия. Връща се към турската си идентичност, когато се записва за участие в конкурса „Мис Турция“ и го печели през 2011 г. Първоначално учи психология в Амстердам, но се отказва, за да се посвети изцяло на манекенската професия. В Истанбул започва живота си отначало и дори ходи на курсове, за да изчисти холандския си акцент. Тренирала е кикбокс, а сега е отдадена на пилатеса.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html