събота, 4 май 2024 г.

Даяна Ханджиева се оттегля от киното

В шести месец е, разкри благата вест на 30тия си рожден ден

Красивата актриса Даяна Ханджиева, която преди броени дни усмихна приятелите на изкуството и арт гилдията с щастливата вест, че очаква своята първородна рожба, възнамерява да се оттегли от киното, пише „Галерия“. Причина за това е дискомфортът, който изпитва по време на бременността, както и прекалената ангажираност на снимачната площадка. Малко преди да узнае, че ще се види в нова и непозната роля, а именно тази на майка, къдрокосата артистка поема ангажимент към чуждестранна продукция – сериал, чиято реализация отнема цялото й време и енергия. Въпреки добрите условия и високото заплащане и тя, и бъдещият татко в лицето на дългогодишния й приятел – баскетболиста Кристиян Ставрев, смятат че най-доброто решение е временно да прекъсне работата си на актриса. През този период за семейния бюджет ще се грижи спортистът, който понастоящем работи в IT компания.

С баскетболиста Кристиян Ставрев СНИМКА: URBN

Двамата вече са изготвили план за следващите месеци, а също така са избрали и медицински екип, който да се грижи за състоянието на Даяна. До момента за бебето знаеха само най-близките им, а повод да разкрият радостта си пред света се оказа 30-ия юбилей на звездата. „Една от най-духовитите смешки на мъжете спрямо възрастта на жените е: „След тридесет години спираш да играеш на криеница, защото вече никой не те търси“. Ха-ха, защото тепърва ще играя на криеница и – как прави кучето, хайде сега една хапка за баба, нани, нани, бебе. Така че, плашете двадесетгодишните, на мен ми започва вторият живот и нямам търпение“, споделя на връхпразника си. Любопитно е, че наследникът не е планиран. По молба на колежката си Искра Донова, взема участие в кампанията „Твоите яйцеклетки са твоето утре“. По време на прегледа докторът с почуда й споделя, че е възможно да е в ранна бременност, а тест потвърждава предположенията им.

Това е мигът, в който мечтата й се сбъдва. Без да има болни амбиции, без да настоява и изисква от Кристиян – двамата с трепет приемат изненадата. Знаят пола, като вече имат няколко идеи за имена, до последно обаче подробностите ще останат в тайна, не от суеверие, а от желанието им да имат свой личен живот, извън светлините на прожекторите. Възможно е синът или дъщеря им да носи име на роднина, така както Даяна в миналото. Малцина знаят, че в първия ден след раждането хубавицата е била Катерина – като баба си. А по-късно, приемайки да се присъедини към актьорския състав на сериала „Скъпи наследници“, отново взема името си. „Баща ми в последния момент е решил, че Даяна му харесва повече и са ме прекръстили. Първите дъщери са сочени като принцеси и той мигновено е направил връзка. Катерина всъщност се казва моята баба, не са искали да се дублират имената. След сериала честно казано приемам и двете имена за свои

Доста често по улиците ме спират, обръщайки се към мен с „Здравей, Кате“, а после ме питат за истинското ми име“, споделя неотдавна столичанката, участвала още в „Революция Z“ и „Фамилията“.

Играта в семейната продукция я прави популярна у нас, но това не е единственият плюс за нея. На този етап тя е категорична, че запознанството с едни от най-големите звезди на българското кино и театър, както и уроците са безспорният подарък. Любопитна подробност е, че след майчинството Ханджиева може да се посвети да друга своя мечта – основаването на собствена школа по танци.

В миналото сама признава, че ако не е станала актриса, най-вероятно е щяла да танцува или да се занимава с реклама. „Танците, които са мое хоби, се появиха като допълнителен доход. Танцувах в нощен клуб ,докато бях на бригада в Щатите, не си мислете, че съм танцувала разсъблечена или на пилон, точно обратното“, споделя брюнетката. „Релаксирам чрез танците. Гледам клипчета в интернет, оттам крада движения. Адски много искам да имам собствена група след време и да творим нещо наше“, допълва още тя. Към този момент това остава една от целите й.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html