петък, 3 май 2024 г.

Кралското семейство махна титлата на Хари

Принцът сам развали отношенията си с близките

Принц Хари вече не е „Негово кралско височество“. Това бе потвърдено, след като монархическото семейство премахна титлата от официалния сайт на крал Чарлз III. Лошото момче малко на инат се изпокара с фамилията си, а автобиографичната му книга, изпълнена с пикантерии и мръсни ризи, бе черешката на тортата.

Според мнозина причината за разрива е съпругата му Меган Маркъл, която се почувствала недобре приета от семейството на Хари. Още когато напусна Великобритания и се установи в Калифорния като холивудска звезда, по-малкият принц се отказа мелодраматично от титлите и привилегиите си. Тези дни това бе потвърдено от велможите на Чарлз III, които все пак му оставиха титлата херцог на Съсекс. Промяната в кралския сайт е знакова, защото там по принцип никой не бърза и дори покойната кралица Елизабет още се води управляващ монарх.

Между другото, Хари вече губи приятели и в САЩ. Семейство Бекъм публично се отрече от него, защото остават лоялни на кралското семейство. Същото направиха и други знаменитости. Е, все пак разжалваният принц намери и нови дружки. Като актьора Джон Траволта например.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html