понеделник, 29 април 2024 г.

Ебру Шахин в нова любовна история

С Чаатай Улосой са заедно в новия проект на „Нетфликс“

Две от най-големите турски звезди – Ебру Шахин и Чаатай Улусой, ще си партнират в новия проект на дигиталната платформа „Нетфликс“ – „Джентълменът“. След като се завърна от Америка, Ебру взе решение и подписа договор с OGM Pictures. Тази бъдеща поредица беше обект на голямо любопитство, защото след сериала „Легенда“, в който Шахин участва, нямаше никаква информация с какво ще се заеме красивата и обичана актриса. Договорът с компанията е едногодишен и в него е записано, че актрисата ще участва в телевизионни предавания и филми на компанията, както пожелае.

В „Джентълменът“ режисьорът Онур Билгетай и сценаристът Дениз Маданоглу говорят на впечатляващ език за живота, който се променя, когато мъж, работещ като жиголо със свой приятел, се влюбва в младо момиче. Филмът ще бъде заснет в жанра на психологическата драма. Главните герои във филма са Сайгън, който си изкарва прехраната като компаньон на възрастни дами, и Нехир – талантлива млада жена, посветила живота си на музиката. След случайно среща на празненство за рождения на ден на общ познат, Сайгън и Нехир се впускат в бурен любовен романс, който ще промени драстично живота и на двамата.

Къдрокосата красавица Ебру стана любимка на зрителите още от участието й в култовия сериал „Завинаги“, където тя изигра Бурджу. В последните три години публиката буквално се влюби в нея и в партниращия й Акън Акънозу, докато се снимаше хитовата сага „Вятърничав“. Двамата се превърнаха в любима екранна двойка, но след това всеки пое по своя път.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html