петък, 3 май 2024 г.

Шон Пен се влюби в украинка

Актьорът с нова приятелка, разбира се, по-млада

Феновете на Шон Пен се питат не на шега дали той заобича Украйна покрай приятелката си Олга Коротяева, която е от воюващата страна, или обратното – любовта му към красивата актриса е заради симпатиите му към украинския народ. Истината, както винаги, е някъде по средата.

След раздялата си с Лейла Джордж през 2021 г. близо две години холивудският ас беше „самотен вълк“. През май тази година Шон бе забелязан да вечеря в луксозен ресторант в Малибу с красивата, но слабо позната до този момент украинска актриса Олга Коротяева. Веднага тръгна мълвата, че 62-годишният Пен и 43-годишната хубавица имат интимни отношения. Така се и оказа! Само месец по- късно двойката се отдаде на ласки на романтична ваканция в Италия.

Олга е актриса, но последната й роля е във филмче – анонимка от 2021 г., в което играе жена сапьор, хваната в капан заедно с децата си в собствения си автомобил, който е превърнат в бомба. Мадамата дълги години живее в страната на Балзак, говори езика перфектно и се изявява предимно във френски продукции. Работи още като тв водеща. Олга драпаше със зъби и нокти да стане известна и май ще й се получи. Любопитно е, че след като връзката й с Шон Пен стана популярна на медиите, тя направи профила си в Инстаграм личен. Тоест могат да го виждат само нейни приятели. Нищо чудно да се е подразнила от някой коментар, че е със знаменития актьор, продуцент и режисьор само заради кариерата.

„Галерия“ припомня, че още в началото на войната между Русия и Украйна, Шон Пен категорично зае страната на Киев. Той дори отиде там, за да снима документален филм Районът, в който беше тогава, попадна под руски обстрел и Пен се евакуира заедно с пешеходна колона от украински бежанци. По-късно холивудската звезда се върна в Украйна, говори си лично с президента Володимир Зеленски и даже му подари една от статуетките си „Оскар“. Пен е печелил два пъти най-мечтаната награда за всеки актьор – през 1997 г. за ролята си в „Тя е прекрасна“ и през 2003 г. за драмата „Реката на тайните“.

Симпатиите му към украинския народ пък станаха причина той да попадне в списъка на Русия с личности, на които се забранява да прекрачват границите й. Известно е също, че синеокият актьор винаги е имал слабост към по-младите жени. Последната му съпруга Лейла беше с 32 години по-млада от него. Връзката им издържа 5 години, а бракът – само една.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html