неделя, 28 април 2024 г.

Щерката на Глория запозна гаджето с детето си

Певицата изкачи стръмните пътеки на висок ток СНИМКА: ГАЛЕРИЯ

Младата певица Симона Загорова отмаря на родното Черноморие, пише „Галерия“. Край Бургас 26-годишната красавица бе забелязана в компанията на млад мъж, непознат в светските среди. Двамата се насладиха на една от популярните атракции – разходка с кораб до приказния, и единствения обитаем у нас остров, намиращ се между нос Чукаля и нос Атия – Света Атастасия.

С младока първо обядваха, а след това обиколиха острова СНИМКА: ГАЛЕРИЯ

Като истинска знаменитост щерката на примата на родния попфолк Глория се забави, а причина за суматохата се оказа домашният й любимец – померан, който също се качи на борда. Макар краткото закъснение да бе от 10 минути, мнозина останаха недоволни, заради търпеливото изчакване на дългите опашки под жаркото слънце. Въпреки че Симона и компанията й от още няколко дами бяха предупредени за пристигане поне половин час по-рано, те така и не спазиха указанията, демонстрирайки неуважение към останалите пътници. „Кога да тръгваме?“, „Минаха пет минути“, „Това не е ли дъщерята на Глория“, гласяха само част от негативните изказвания преди отплаването. Единственото, което умили иначе разгневената маса, бе красивата й дъщеричка Галина, която бе наглеждана още от баба си.

Мачото хваща женското око

На острова Загорова и новият й възлюбен, който бе неотлъчно до малката госпожица, не се присъединиха към групата за безплатна лекция, а директно се насочиха към известния ресторант „100 години назад“, избирайки си ВИП маса. По-късно брюнетката запечата част от разходката, позирайки в близост до причудливите скални образувания – Гъбата, Дракона, Вкамененият пиратски кораб и Портата на слънцето. Част от тях тя сподели в официалния си профил в развлекателната платформа Инстаграм. „Галерия“ се сдоби с още фотоси, на някои от които се вижда, че изпълнителката е избрала висок ток на платформа за разходката – подробност, която не убягна на повечето мъже и жени. Заради избора си, Симона трябваше да върви с придружител по стръмните пътеки, за да избегне инцидент.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html