петък, 3 май 2024 г.

Сандра Бълок отново е сама

Двамата бяха щастливи заедно, но нежеланието на актриса да сключи брак ги отчужди

Сандра Бълок и партньорът й Брайън Рандал, с когото са заедно от 8 години, макар и без брак, са „в период на размисъл“ за общото си бъдеще, съобщи светското списание „Ю Ес Уикли“. Според изданието актрисата и професионалният фотограф са разделени още от есента на миналата година. Така 59-годишната красавица от „Мис таен агент“ отново е сама! „В момента Сандра се надява на чудо, за да може отношенията им с Брайън да се оправят след толкова дълъг период на охлаждане“, разкрива източник, близък до звездата.

Шансовете на отчуждената двойка отново да се събере клонят към нула, казва вътрешният човек. Бълок и 57-годишният Рандал все още поддържали контакт, но главно заради осиновените деца на актрисата, които гледат на Брайън като на свой баща. Бълок започна връзката си с него през август 2015 г., след като го нае да снима рождения ден на сина й Луис по-рано същата година. Тя осинови момченцето през 2010 г. и вече се готвеше да осинови и дъщеря си Лайла. Точно в този период започна да излиза с Брайън. Звездата от „Скорост“ опази връзката си дълги години и дори любопитните холивудски папараци не успяха да извадят мръсни чаршафи от личния й живот. „Брайън е истински кавалер, който винаги й отваря вратата, взима ѝ връхната дреха, дърпа й стола. Той се грижи за нея по всички правилни начини. Откакто е с него тя се чувства обичана и ценена“, каза приятел на Сандра пред американската преса през 2017 г. „Тя е напълно доволна от връзката им такава, каквато е и не желае да се омъжва повече“, каза още информаторът. Бълок, от своя страна, даде на феновете си рядък поглед върху съвместния си живот с Рандал през ноември 2021 г., като потвърди, че е щастлива с него и без законен брак.

„Аз съм минала през трудния процес на развод. Но вече открих любовта на живота си и ние с Брайън се радваме на две прекрасни деца – на три деца, включително и неговата голяма дъщеря Скайлър. Това е най-хубавата връзка, която някога съм имала. Нямам нужда от лист хартия, за да бъда отдадена на своя партньор“, каза Бълок тогава. Тя описа гаджето си като „светец“ и „примерът, който бих искала децата ми да имат в живота“.

През март 2022 г. Сандра обяви, че си взема почивка от актьорството, за да се съсредоточи върху ролята си на родител. Ето че сега обаче, тя и всеотдайният Брайън са пред раздяла. Според запознати, причината е в актрисата, защото приятелят й упорито й предлага брак, а тя инатливо не иска да се омъжва. Бълок има само един брак зад гърба си – с тв водещия и производител на луксозни мотоциклети Джеси Джеймс, с когото бяха заедно между 2005 и 2010 г. Двамата нямат общи деца.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html