петък, 3 май 2024 г.

Пловдивският „Локомотив“ остава начело след победата си над „Пирин“

Снимка: БГНЕС

Пловдивският „Локомотив“ остава начело след победата си над „Пирин“ в Благоевград, съобщи БТА. Единственото попадение вкара Джовани от дузпа 20 минути преди края на редовното време. Така „черно-белите“ запазиха лидерското си място в Първа, като имат вече 13 точки, а „Пирин“ остана на предпоследна позиция с една точка.

Гостите от Пловдив можеха да открият резултата още във втората минута, но вратарят Максим Ковальов изби удар на Димитър Илиев. Вратарят на домакините парира и шут на Алфа Конте малко по-късно.

Първото положение за „Пирин“ пропусна Хорхе Сегура, който не беше точен с глава. Така се стигна до 21-вата минута, когато „орлетата“ останах с човек по-малко на терена. Заради грешка в защита Георги Минчев изскочи сам, но бе настигнат и съборен от Методи Бачев, който бе изгонен с директен червен картон.

Георги Минчев от „Лок“о отправи хубав удар със задна ножица, но топката мина покрай десния стълб на вратата. В 42-рата минута Комано от „Пирин“ се измъкна отдясно, но стреля покрай далечния стълб.

В 70-ата минута Борис Тютюков направи страхотен пропуск за „Пирин“, след като не можа да се възползва от грешка на Хоркаш и не прати топката в опразнената врата.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html