неделя, 28 април 2024 г.

Синът на ДесиСлава заби фризьорка

ДесиСлава и Майки

22-годишния син на фолкпевицата с ангелски глас ДесиСлава има сериозна приятелка от две години, пише “Галерия”. Той  е от връзката на изпълнителката  с Мишо, който от години живее отвъд океана. Тя има и още едно дете – 5-годишния Борис, плод на любовта на Деси с боксьора Благой Найденов

Младите влюбени гълъбчета

22-годишният Майки, както го наричат, е влюбен до уши в пет години по-голямата от него Анджела Станкова. Сливенчанката учи в Пловдив, където работи като фризьорка. Тя вече има солидна клиентела и смята скоро да си отвори собствен салон, в който да разкрасява дамите, като ще разчита и известната й бъдеща свекърва да популяризира бизнеса й. Красавицата често гостува в семейния дом на момчето, въпреки че се носят слухове от роднини на фолкпевицата, че тя не одобрява бъдещи по-сериозни взаимоотношения между двамата млади. Нищо чудно самата ДесиСлава да е дала съвета на сина си да не оповестява публично избраницата си вече толкова време, предвид горчивия опит, който тя самата има.

„Вие луди ли сте?! Каква снаха, какви петолевки?! Само като й го издумат и Десито е на път да получи гърч от ужас. Едно е да са гаджета, друго е мъж и жена“, коментират близките им.

Това обаче трудно би повлияло на чувствата между Михаил и Анджи, която написа по негов адрес – „Моята половинка, моята подкрепа, моята любов! Обичам те!“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html