петък, 3 май 2024 г.

Том Ханкс харесва съпругата си пухкава

Екранният Форест Гъмп още е влюбен в половинката си

Холивудският ас Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън са заедно  от 35 години и още са влюбени като колежани, а 67-годишният актьор винаги защитава дамата на сърцето си като рицар. Дори от заядливи анонимни коментари в интернет. „Том изглежда в страхотна форма, докато Рита не е във форма и е отпусната“, написа фен в мрежата по повод пухкавата фигура на актрисата. И наистина, в последните години тя често е критикувана, защото видимо е напълняла. Като всяка дама, Уилсън се притеснява от този факт и дискретно обясни, че проблемите й се появили през 2010 г., когато започнала да бори стреса по старомодния начин – с големи количества вкуснотии.

Ханкс много пъти е казвал, че я харесва и обича, каквато е. По този повод дори Рита си спомня, че когато се запознали в Ню Йорк, Том й казал: „Знаеш ли, искам само да знаеш, че никога не трябва да променяш нищо в това, което си, за да бъдеш с мен“.

През 2015 г. Рита разкри, че е претърпяла двойна мастектомия и реконструктивна операция, след като е била диагностицирана с рак на гърдата. Тогава се притеснявала как ще реагира Ханкс, но като истински съпруг той я подкрепил.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html