петък, 3 май 2024 г.

Принц Хари и Меган разделени?

Херцогът на Съсекс съжалявал, че се е изпокарал със семейството

Медиите във Великобритания и САЩ все по-настойчиво спекулират, че нещата между принц Хари и съпругата му Меган Маркъл не вървят никак добре. Говори се дори за раздяла! Светската двойка засега не коментира слуховете, а блудният принц се покри в Африка, уж да снима филм.

По темата пред популярния таблоид „Мирър“ говори Лизи Кънди, бивша приятелка на Меган. Ако херцогът на Съсекс се върне на Острова необвързан, ще бъде добре приет от своето семейство и британците като цяло, твърди Кънди.

„Мисля, че ще бъде много по-добре за Хари. Ако той наистина се върне тук, ще бъде посрещнат с отворени обятия. Не забравяйте, че едно време беше най-популярният кралски член, когото хората посрещаха с радост. Наистина мисля, че това ще бъде най-доброто нещо за Хари. Разбира се, ще бъде много тъжно и ще е тъжно за децата. Но е време той да се прибере“, казва Кънди.

Според нея Хари няма никакви приятели в Калифорния и тъгува за родната Великобритания. Страдал, че се е изпокарал със семейството и мечтаел да се върне у дома. Именно Меган бе в основата на конфликта му с близките и докато са заедно, той трудно би се върнал.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html