петък, 3 май 2024 г.

Валери Божинов крие гадже от четири години

Страхува се от клюки и зли езици

Бившият футболист Валери Божинов има връзка от четири години насам. Жената до него е българка, на зряла възраст и без корекции, пише “Галерия”.

Двамата живеят под един покрив, като спортистът е категоричен, че не желае да разкрива името й, заради горчивия опит в миналото. „Не говоря по темата, отбягвам я, защото хората се интересуват от жълтото – кой с кого е. Имам човек до себе си, който обичам и ценя. Улегнала жена е. Дори като по-млад съм споделял предпочитанията си“, издава любимецът на синята публика.

Любопитно е, че този път 37-годишният мъж, с история на Дон Жуан, е избрал половинка без пластични интервенции. „Не е пластмасова и не сме се срещнали в заведение. Беше любов от пръв поглед. Още когато се запознах с нея, усетих тази енергия и химия, които ми подсказаха, че сме били заедно и в предишен живот“, разкрива Валери.

За момента той е сигурен в решението си да я пази в тайна. Припомняме, че голямата слава повлия изключително зле на бившия футболист в любовен план. Той първо се раздели с попфолк певицата Алисия, от която има син, носещ неговото име. След това връзката му с плеймейтката Николета Лозанова, която го дари с дъщеричка Никол, се разпадна, а за финал – големите му очаквания за щастлив семеен живот с доста по-възрастната от него сръбкиня Биляна Дол, не бяха възнаградени.

За мистериозната хубавица подробности знаят малко хора, сред които певецът Азис и Благой Георгиев – Джизъса. След завръщането на татуирания мачо от Доминикана, където грабна голямата награда от приключенското шоу „Сървайвър“, двамата често си разменят съвети. „Казах му, че ако иска жена без корекции, трябва да отиде в книжарницата и да чака“, шегува се Валери, който не подкрепя огромната откровеност на приятеля си, който попада от връзка във връзка и всяка една се опитва главозамайващо да популяризира.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html