сряда, 1 май 2024 г.

„Левски“ победи „Шкупи“ с 2:0 в първия мач в Скопие

Снимка: БГНЕС

Футболният отбор на „Левски“ Левски победи „Шкупи“ с 2:0 в първия мач в Скопие в турнира по футбол Лига на конференциите, съобщи БНР.

По думите на треньора на „сините“ Николай Костов софийският тим няма да подцени съперниците си в реванша в София през следващата седмица.

„Много сложен мач за нашия отбор. На такъв терен не може да се говори за качество. От първата до последната минута имаше борба за топката и се радвам, че победихме. За това поздравявам нашите футболисти и феновете, които ни подкрепиха. Причината за системата ни на игра беше теренът. Освен с дълги подавания, тук нямаше как да се комбинира“, заяви старши треньорът на Левски. „Резултатът е много добър, доволни сме. Ще подходим сериозно във втория мач и няма да подценяваме противника. Имаме два гола аванс и сме фаворити, но ние бяхме такива и преди мача. Според това, което можехме да направим на този терен, изиграхме добър мач“.

Преди мача фенове на Левски бяха нападнати в Скопие, като един от тях е сериозно ранен и е откаран в болница. Костов заяви, че се надява привърженикът на „сините“ да се възстанови напълно.

„Разбрах за инцидентите преди началото на мача. Съжалявам за това. Очакваше се да има провокации. Спортът е за да обединява хората“, каза още Костов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html