Начало ЛАЙФСТАЙЛ Голямата щерка на Стоичков му доведе зет архитект

Голямата щерка на Стоичков му доведе зет архитект

Влюбените обичат да прекарват свободното си време сред природата

Голямата дъщеря на футболната легенда Христо Стоичков – Мика отново се носи на крилете на любовта. С избраника й Мартин Трайков са заедно от няколко месеца, но криеха връзката си от суеверие. Отскоро обаче започнаха да пускат свои общи снимки в социалните мрежи. Те вече бяха на море и на планина и откакто са двойка, са неразделни. Мартин завършва висшето строително училище „Любен Каравелов“, където учи или за архитект, или за строителен инженер, пише “Галерия”.

Бъдещият зет на Стоичков е възпитаник на спортното училище на ЦСКА и е голям фен на известния й татко от години. Мика вече ги е запознала и Мартин все още не може да повярва, че има връзка с наследницата на един от любимите си футболисти. Трайков е само с две години по-малък от Стоичкова, той е на 33, а тя на 35.

Щастливи заедно

Той има деветгодишен син от предишна своя връзка, която е приключила. Мика пък има дъщеричка Миа, която е на 7. Двамата все още не са запознавали децата си, но и това предстои. Те са убедени, че малките веднага ще се харесат, още повече че са на почти една и съща възраст.

Преди това Мика имаше връзка с Йордан Георгиев. Съсобственикът на рекламна агенция беше с 10 години по-млад от нея. Зад гърба си голямата щерка на Стоичков има един брак – с Айкут Рамадан, с когото се разведе през 2019 г. Двамата си казаха заветното „да“ в много тесен кръг на 22 юли 2016 година в САЩ. Мястото, което младоженците избраха, беше комплексът Boca Raton Resort в Маями, Флорида, където Мика и Айки, както го наричат близките, живееха. Само няколко месеца по-късно двамата станаха родители на Миа и планираха второ сватбено тържество в България на езерото в Правец, което така и не се състоя. Айкут е българин от турски произход. Семейството му е родом от Шумен и емигрира в САЩ, когато той е още дете. Той се запознава с футболната щерка не на родна земя, а в Маями.

Камата с внучка си Миа

В ролята на сватовника влиза не друг, а татко й. „Досега не съм преживявала такава любовна история. Айки е моят човек още от мига, в който го видях. Наистина мисля, че съм намерила мъжа на живота си. Това е най-лежерната, спокойна и хармонична връзка, която някога съм имала“, категорична бе Мика в интервю преди време. Айкут има собствен бизнес, той е собственик на фирма, която предлага трансфер с луксозни коли и шофьори. Щастието им обаче не трая дълго и двамата най-неочаквано се разделиха само три години след сватбата, а Мика се завърна у нас, където върти свой бизнес. До днес обаче двамата поддържат приятелски отношения и Айкут често вижда дъщеря им. Всъщност двамата се срещат малко след като Стоичкова приключи връзката си с актьора Иво Аръков, с когото планираха сватба, а той дори планираше да я последва отвъд океана. Татко й обаче никак не го харесваше и това може би предопредели раздялата им. Днес Иво е щастлив с половинката си Габриела, която го дари с малкия Тео. Мика пък е неразделна с Мартин, а дали двамата ще свият семейно гнездо и тя ще го дари с дете, само времето ще покаже.