понеделник, 29 април 2024 г.

Голямата щерка на Стоичков му доведе зет архитект

Влюбените обичат да прекарват свободното си време сред природата

Голямата дъщеря на футболната легенда Христо Стоичков – Мика отново се носи на крилете на любовта. С избраника й Мартин Трайков са заедно от няколко месеца, но криеха връзката си от суеверие. Отскоро обаче започнаха да пускат свои общи снимки в социалните мрежи. Те вече бяха на море и на планина и откакто са двойка, са неразделни. Мартин завършва висшето строително училище „Любен Каравелов“, където учи или за архитект, или за строителен инженер, пише “Галерия”.

Бъдещият зет на Стоичков е възпитаник на спортното училище на ЦСКА и е голям фен на известния й татко от години. Мика вече ги е запознала и Мартин все още не може да повярва, че има връзка с наследницата на един от любимите си футболисти. Трайков е само с две години по-малък от Стоичкова, той е на 33, а тя на 35.

Щастливи заедно

Той има деветгодишен син от предишна своя връзка, която е приключила. Мика пък има дъщеричка Миа, която е на 7. Двамата все още не са запознавали децата си, но и това предстои. Те са убедени, че малките веднага ще се харесат, още повече че са на почти една и съща възраст.

Преди това Мика имаше връзка с Йордан Георгиев. Съсобственикът на рекламна агенция беше с 10 години по-млад от нея. Зад гърба си голямата щерка на Стоичков има един брак – с Айкут Рамадан, с когото се разведе през 2019 г. Двамата си казаха заветното „да“ в много тесен кръг на 22 юли 2016 година в САЩ. Мястото, което младоженците избраха, беше комплексът Boca Raton Resort в Маями, Флорида, където Мика и Айки, както го наричат близките, живееха. Само няколко месеца по-късно двамата станаха родители на Миа и планираха второ сватбено тържество в България на езерото в Правец, което така и не се състоя. Айкут е българин от турски произход. Семейството му е родом от Шумен и емигрира в САЩ, когато той е още дете. Той се запознава с футболната щерка не на родна земя, а в Маями.

Камата с внучка си Миа

В ролята на сватовника влиза не друг, а татко й. „Досега не съм преживявала такава любовна история. Айки е моят човек още от мига, в който го видях. Наистина мисля, че съм намерила мъжа на живота си. Това е най-лежерната, спокойна и хармонична връзка, която някога съм имала“, категорична бе Мика в интервю преди време. Айкут има собствен бизнес, той е собственик на фирма, която предлага трансфер с луксозни коли и шофьори. Щастието им обаче не трая дълго и двамата най-неочаквано се разделиха само три години след сватбата, а Мика се завърна у нас, където върти свой бизнес. До днес обаче двамата поддържат приятелски отношения и Айкут често вижда дъщеря им. Всъщност двамата се срещат малко след като Стоичкова приключи връзката си с актьора Иво Аръков, с когото планираха сватба, а той дори планираше да я последва отвъд океана. Татко й обаче никак не го харесваше и това може би предопредели раздялата им. Днес Иво е щастлив с половинката си Габриела, която го дари с малкия Тео. Мика пък е неразделна с Мартин, а дали двамата ще свият семейно гнездо и тя ще го дари с дете, само времето ще покаже.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html