сряда, 1 май 2024 г.

Габи и Десо от „Един за друг“ вдигат сватба

Тържеството ще бъде през август

Финалистите в последния сезон на романтичното шоу „Един за друг“ Габи и Десо вдигат сватба, пише „Галерия“.

Любимците от малкия екран, които са заедно от близо три години насам, плануват лятно тържество 3 в 1, на 26 август. В специалния ден празнува бащата на мъжа, който успя за кратко време да се превърне във фаворит в надпреварата, а малко по-рано – таткото на красивата брюнетка. В същия ден ще подпишат. Венчавката ще се реализира в Силистра, като с цялата организация се е заела бъдещата булка и шаферките. Събитието ще се проведе в тесен кръг, като ще присъстват само най-близките им роднини, приятели и познати. Част от поканите са адресирани към участниците от вълнуващото предаване.

Сближиха се с опонентите от предаването на Нова телевизия

Припомняме, че по време на снимките те се сближиха с големите победители Виктория и Явор Зайн, които наскоро също узакониха любовта си. Младите вече обмислят общото си бъдеще. „Вярваме в символиката и почитаме консервативните традиции, това е причината един ден да кръстим първото си дете на баща ми“, коментира той.

Във връзката им, разбира се, невинаги всичко е било цветя и рози. Съвсем наскоро двамата разкриха, че най-трудният период за тях е бил през пандемията, когато е трябвало да се преместят във Варна, тъй като Габи е тъжала по родния си град. „Тогава не мислех адекватно, към днешна дата мисля, че съм много по-зряла“, издава риалити героинята.Това е и най-големият компромис във връзката им, но не съжаляват за избора си, тъй като трудностите досега ще ги отведат към олтара.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html