понеделник, 29 април 2024 г.

Шакира излъгала за изневярата на Пике

Певицата и футболната звезда имат сложни отношения

Сагата между Шакира и Жерар Пике все повече заприличва на колумбийска сапунка. Припомняме, че двамата се разделиха през юни миналата година след 11 години брак. Тогава знойната певица обвини бившия, че изневерявал безцеремонно, докато баща й буквално се борел за живота си.  Естествено, феновете взеха страната на Шакира и разпердушинаха от критики футболната звезда.

Оказа се обаче, че всичко това е една опашата лъжа. Цели три години преди развода брачната двойка била в „отворена връзка“ по взаимно съгласие, тоест и Шакира е била в обятията на чужди мъже. Това довериха пред светските издания близки на разтуреното семейство. В последните месец-два те дори изобщо не живели заедно! Въпреки това дълго се спекулираше, че само Пике е лошият и изневерявал зад гърба на половинката. Певицата дори му посвети песни с обидни рефрени за да го жегне и провокира. Футболистът винаги е твърдял, че е бил верен съпруг.

В момента Пике е в Испания с новата си приятелка, а Шакира е в Маями със синовете Саша и Милан. Тя не го е обявила официално, но вече е в романтична връзка с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html