събота, 27 април 2024 г.

Фенове скочиха на гаджето на Ханде Ерчел

Папараците често са по петите на двойката

Феновете на звездата Ханде Ерчел от сериала „Почукай на вратата ми“ вдигнаха „оръжие“ срещу нейния нов приятел. Факт е, че в мрежата се появиха папарашки кадри от италианското пътуване на влюбените. На тях се вижда как Ханде и Хакан Сабанджи релаксират на плажа. Вместо да се радват на двойката, те веднага намериха повод за тъга.

Почитателите й твърдят, че всички снимки показват една и съща картина: Ханде е нежна с любимия си и буквално не откъсва очи от него, а той е студен с нея. Хакан не се усмихва като приятелката си, безразлично я прегръща и в някакъв момент дори се отвръща от нея. В социалните мрежи е пълно с такива коментари, след като хубавицата публикува няколко снимки с гаджето си. Почитателите на турската актриса са едновременно разстроени и ядосани – на Хакан, разбира се, опасявайки се, че мъжът ще разбие сърцето на любимката им. Трябва да се признае, че за Сабанджъ, наследника на една от най-богатите турски фамилии, многократно се говори като за вятърничав младеж.

Турските медии предлагат в тази ситуация да се утешим с факта, че самата Ханде Ерчел направо грее от щастие на всички снимки от пътуването, а блясъкът в очите й е повече от достатъчен за двама. „Надяваме се двойката да е добре и любимата актриса на милиони да е истински щастлива!“, завършват позитивно все пак медиите. Ханде и Хакан за пръв път се появиха публично хванати за ръка по време на фестивала в Кан и така демонстрираха връзката си. А иначе почитателите й още страдат за Керем Бюрсин, с когото актрисата беше в страстна любовна афера, но се разделиха.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html