събота, 4 май 2024 г.

Елена от „Ергенът“ била секретарка на Йоана Буковска

В миналото имала проблеми с килограмите, взела нищожен хонорар от „Под прикритие“

Красивата Елена Сергова, която стигна до финал в последния сезон на романтичното предаване „Ергенът“, е заработвала като секретарка на актрисата Йоана Буковска, пише „Галерия“. Но не в реалния живот, а на снимачната площадка на най-успешния криминален сериал „Под прикритие“.

Артистката е нейн шеф на малкия екран

В сагата брюнетката е почти неузнаваема – с наднормено тегло и къса подстрижка. Тя е в ролята на дясна ръка на екранната Ана Неделчева – депутат, изнудвана със секс запис от Джаро, изигран брилянтно от Михаил Билалов. Превъплъщението на интелектуалката, която не успа да се пребори за сърцето на виртуозния пианист Евгени Генчев, е част от първия сезон на сериала.

„Както винаги е много хубава“, „Олеле, наистина е тя“, „Да разбираме, че й се отдава да играе по сценарий“, „Бута се навсякъде“, „Всичките момичета в шоуто са нереализирани артистки“, гласят някои от коментарите в уебпространството. Повечето от тях са хапливи и определено не доказват впечатления за шеметен актьорски талант. Самата Елена се срамува от ролята си и понастоящем  крие, че е играла рамо до рамо с едни от най-прочутите актьори, познати от българската театрална и кино сцена, сред които Захари Бахаров, Мариан Вълев, Александър Сано, Ивайло Захариев, Владо Пенев, Пламен Манасиев и много други.

Любопитна подробност е, че госпожица Сергова, която е автор и редактор с богат опит в различни печатни издания, а в момента има и собствен блог, е взела нищожен хонорар след реализацията на сцената с Буковска. „Извинявайте, Вълчевски иска да ви види“, гласи основната й реплика в продукцията на Нова телевизия. Екипът, не видял нищо забележително от нея, не я потърсил за следващите сезони.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html