петък, 3 май 2024 г.

Третата съпруга на Джизъса крие връзка с певец

Велинградчанката Полина има афера с бивш футболист на „Ботев“ – фолк изпълнителя Андон

Съпруга №3 на легендарния сваляч Благой Георгиев –Джизъса – Полина, върти любов с бившия футболист на „Ботев“ – Васил Андонов, пише “Галерия”. Същият от месеци насам се подвизава в попфолк средите, с артистичния псевдоним Андон.

Красавицата, която е родом  от Велинград, по-рано бе замесена в афера с модела Симеон Кочев, който е син на световния и европейски шампион по борба Краси Кочев. Въпреки мълчанието, с което провокира още повече догадки за човека до себе си, брюнетката даде ясна заявка, че с младока са само приятели.

Според светската мълва, отношенията между силиконката и ексспортиста са от няколко месеци насам. Едва преди дни те споделиха първата си обща снимка – в един и същи ден, по едно и също време, подобно на холивудските звезди, които по този начин оповестяват връзките си. „Много по-добре от Благой“, „Супер двойка сте, не е като онзи объркан шматарок“, „Браво“, гласят част от коментарите в Инстаграм. Любопитна подробност е, че музикалният талант се радва на позитиви. Една от популярните му песни, озаглавена „Светофара“ има над 140 000 гледания и е приета с добро око от колегите му.

Благой Георгиев се влюби месец след развода

Някои от злите езици твърдят, че бившата г-жа Георгиева се опитва да слага сол в раната, заради откровението на Благой, че е отново лудо влюбен, този път в дъщерята на най-добрия си приятел – рапъра Ванко 1. “Аз ви казах, че скоро ще има нова. Не съм изненадата, гласеше коментарът й, след като в сутрешния блок „На кафе“, Джизъса хвърли поредната любовна бомба.

По всичко личи обаче, че бракът им е бил по сметка поне от страна на Георгиев, който има две законни половинки в списъка – бившата гимнастичка Христина Витанова, от която има две деца и шампионката по аржентинско танго – рускинята Есмер Омерова, която го дари със син. От известно време насам той живее в лукс, пътува и се радва на новите си скъпи придобивки.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html