понеделник, 29 април 2024 г.

Анита Димитрова стана брокер

Блондинката в офиса с колегите си

Племейтката Анита Димитрова, която стана известна с връзката си с актьора и водещ Димитър Рачков, е най-новото попълнение в една от водещите компании за недвижими имоти, където работи като брокер, пише “Галерия”. Блондинката продава луксозни апартаменти по 200 000 евро и дава под наем скъпарски жилища и въпреки че отскоро се занимава с това, тя се справя много добре със задълженията си и колегите й предвиждат бляскава кариера и бързо израстване.

За новата си работа се похвали лично тя в Инстаграм. „Това ме изпълва с ентусиазъм и предизвикателства. С нетърпение очаквам  възможностите, които ще ми донесе тази нова кариерна стъпка. Благодаря на колегите си, които са истинско вдъхновение за мен и всеки ден ме впечатляват със своите знания, опит и сърцатост. Знам, че с тях ще прехвърлям граници и ще постигам неща, за които само съм си мечтала”, споделя Анита. Според нея тя най-сетне е намерила мястото, което я вдъхновява. Преди това работи в банка, но там бързо разбира, че това не е нейното поприще. Струва й се прекалено статично, а тя е динамичен човек. „Вълнуват ме предизвикателствата и не обичам да стоя на едно място, искам да се развивам. С това брокерството ме спечели. Харесвам неща, които нямат таван, искам да съм най-добрата“, казва надъханата красавица. За разлика от бившия си приятел – актьора Димитър Рачков, Анита няма нов мъж в живота си. Наскоро стана ясно, че комикът вече има гадже – разведената сладкарка Камелия, с която са заедно на морето. Димитрова много трудно преодоля раздялата с Митко и дори изпада в дупка, което й се случва за първи път в живота. Освен с липсата на любимия човек, тя остава без дом, защото преди това живее при комика и се налага да си намери жилище. Както и нова работа, с която да се издържа. „Справих се с всичко и съм горда от себе си, защото започва нов етап от живота ми. Сякаш съм преродена“, с усмивка разкрива плеймейтката.

С Митко бяха заедно близо четири години

Двамата се разделиха в края на януари, като обявиха краха в отношенията си през март. Тогава блондинката призна ексклузивно пред „Галерия“, че отношенията им са приключили приятелски. Но въпреки това изтриха всичките си общи снимки. Явно възрастовата разлика от цели 24 години е оказала влияние на връзката им. Близки до Димитър Рачков твърдят, че причината за раздялата му не е вследствие на любовен триъгълник или изневяра, а е съвсем тривиална – несходство в характерите Запознати твърдяха още в началото, че любовта им е обречена, макар и двамата да демонстрираха хармония и обич.

Запознават се на снимачната площадка на видео на братя Аргирови към песента „Ние“, в който участват още Иво Аръков, Криско и Рафи. Клипът беше заснет през октомври 2019 г. Според слуховете отношенията им стават сериозни през февруари следващата година, когато двамата заживяват под един покрив.

Малко по-късно Рачков обяви официално връзката си с Анита по време на своя спектакъл „Забраненото шоу на Рачков“. На сцената на зала „Арена София“ той каза: „От шест месеца живея с плеймейтка. Снощи исках да я гушна, а тя ми каза: „Остави ме, чета новата конституция“. През това време приятелката му беше в публиката, настанена във VIP ложата.

Анита се оказа лекарството, което излекува актьора след втората най-дълга връзка в живота му – 8-годишната му любов с тв водещата Мария Игнатова.

Докато бяха все още влюбени, Анита и Рачков често ходеха заедно на почивки в чужбина. Комикът подаряваше на своята вече бивша половинка скъпи подаръци от пръстен, струващ над 5 бона, до чисто ново BMW. Миналото лято даже тръгна слух, че влюбените са сключили таен църковен брак – нещо, което се оказа невярно. Каква обаче е истинската причина за раздялата им, така и не стана ясно, но явно тя не можа да издържи изпитанията и предизвикателствата на времето.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html