понеделник, 29 април 2024 г.

Масов бой в ж.к. „Люлин“ в София, трима души са тежко пострадали

Масов бой стана тази вечер в ж.к. „Люлин“ в София, съобщи МВР. Инцидентът стана около 21:00 часа. Трима души са ранени и са откарани в болница. За случая има задържани. На място са изпратени екипи на спешна помощ и на полицията. Все още не са ясни причините за масовото сбиване.

По-късно вечерта на петък срещу събота заместник-директорът на СДВР Георги Алексиев каза, че е възникнало сбиване между двама братя от една страна и друго лице. Те са имали междуличностен конфликт и са се спречкали. И тримата са вървели пеша, когато е станало сбиването. След като е започнала размяната на удари, единият от битите се качил в джип и ударил колата, в която били другите двама.

И тримата са задържани. За всеки от тях в полицията има регистрирани предишни криминални прояви, сред които и престъпления по хулигански подбуди.

От Центъра за спешна помощ – София казаха, че след масовия бой трима пострадали са приети в болници. Единият от тях е с премазан от автомобил крак, а другите двама са намушкани с нож. По първоначални данни единият мъж е блъснат от автомобил и е в много тежко състояние. Приет е в противошокова зала в „Пирогов“. 29-годишен мъж е намушкан с нож в главата и е транспортиран във ВМА. Третият пострадал – на 30 г., е намушкан с нож в гърба. Транспортиран е в болница „Св. Анна“,предаде БТА.

Рано тази сутрин стана ясно, че пострадалият, който е настанен в Пирогов, е в тежко състояние и с ампутиран крак.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html