понеделник, 29 април 2024 г.

Алина Боз е обсебена от политиката

Прочута немска фирма за спортна екипировка си навлече гнева, наемайки за рекламно лице красавицата, чиято майка е рускиня

Турската звезда Алина Боз, която има български корени, напоследък е обсебена от теми, свързани с политиката. Това сподели самата тя по време на гостуването си в тв предаване на известния журналист Ибрахим Селим. Дори обяви, че е променила гледната си точка за много неща. Тя по цял ден гледа много клипове и предавания в Ютуб, свързани с тема като „5-те семейства, които управляват света“. Алина обяви, че вече гледа на света с други очи и много се интресува от бъдещите промени в света, които вече започват. Според нея човечеството преминава в много интересен период и тази тема тепърва ще завладява ума на хората.

Известната актриса, макар да е доста млада – родена е точно преди 25 години (юни 1998 г.) недалече от Москва, показва завидна сериозност и познаване на процесите в света.

Нейната майка е рускиня, а баща й е български емигрант. Детството й преминава сред природата и животните. Когато момичето е на 7 години, заедно със семейството си се мести да живее в Истанбул. Баща й работи като екскурзовод и затова постоянно пътува. Но идва период, в който трябва да прекара повече време в Турция. Тогава взема фамилията със себе си и заживяват за постоянно в южната ни съседка. Скоро Алина научава езика и влиза в училище (днес говори свободно три езика – руски, турски и английски). 9-годишна е, когато започва да ходи в актьорска школа.

Един ден нейн приятел й предлага да започнат да снимат заедно кратки клипове, които да пускат в няколко интернет сайта. Участието й във видеата не остава незабелязано, заради което родителите й я записват в рекламна агенция. Така Алина започва да се снима в различни реклами, а в началото на 2014 г. още ненавършила 16 години, вече участва в сериала „Смелата медицинска сестра“. Любовта на зрителите тя печели в ролята на Хазал в телевизионния хитов сериал „Твоят мой живот“, както и с превъплъщението си на Азра в поредицата „Не пускай ръката ми“.

Алина Боз постигна успех и в сериала „Марашанецът“, където игра заедно с Бурак Дениз, както и в проекта „Любов 101“. Наскоро актрисата излезе на екран с в проекта „Приказка“. Тъй като сериалът, излъчен по-рано през сезона, не получи достатъчно добри рейтинги, той остана продукция от 13 епизода.

В продължение на няколко години чаровната актриса има връзка с музиканта Митхат Джан Йозер, син на прочутата певица Сезен Аксу, наричана „Кралицата на турската поп музика“. 40-годишният изпълнител е със 17-години по-възрастен от Алина, а в медиите често се появяват слухове за тяхната раздяла. Тя обаче отрича и коментира, че двамата са много щастливи, но в момента неин приоритет е кариерата.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html