петък, 3 май 2024 г.

Лео ди Каприо излиза само с момичета под 25

Моделката Джиджи Хадид успя да завърти главата на плейбоя за по-дълго време

Непоправимият женкар Леонардо ди Каприо е сред най-одумваните плейбои в Холивуд. Много красавици мечтаят за леглото му, но 48-годишният актьор все още упорито отказва да се задоми и сменя гаджетата като чорапите си. Те почти винаги са на половината от годините му, а и по-млади. Припомняме, че преди няколко години Лео участва в 161-минутната продукция на Скорсезе „Имало едно време в Холивуд“. Тогава зевзеците се пошегуваха, че този филм е толкова дълъг, че докато Ди Каприо го изгледал с тогавашната си приятелка, тя вече била твърде стара за него.

Близък до звездата от „Титаник“ се разприказва пред „Ню Йорк Таймс“ по темата защо той залита по далеч по-млади от него жени. „Когато момичетата навършат 25 години, те търсят нещо повече – искат да се омъжат, желаят сигурност. Лео не иска това. Той не иска семейство и не възнамерява да бъде около жени, които ще настояват за семейство. В момента, в който някое момиче стане негово, часовникът започва да тиктака. Ако тя стане твърде стара, след няколко години си отива.  Ако се сближи твърде много с него, също мадамата изчезва от живота му. Лео остарява, но вкусът му не остарява“, обяснява източникът.

Феновете често възхваляват Ди Каприо, че е мъжкар, който излиза само с млади мацки. Но не и колегите му! Повечето знаменитостите са ужасени от сексуалния му егоизъм, особено дамите. Тв водещата Улрика Йонсон, чиято дума е закон в Америка, заяви в шоуто си, че връзките на Лео я карат да „настръхва“. Бившата порно звезда Миа Халифа, която сега е инфлуенсър, спортен коментатор и феминистка, също заклейми актьора от „Великият Гетсби“, като го нарече „мъжко дете“. В Туитър горещата красавица от филмите за възрастни направи Ди Каприо на пух и прах.

„Може би не Лео изоставя момичетата си веднага щом навършат 25 години. Може би момичетата му го надрастват, когато мозъкът им се оформи напълно и на 25 години те осъзнаят, че не искат да бъдат с „48-годишно мъжко дете“, коментира хубавицата от ливански произход.

Самият Леонардо  не се впечатлява особено от критиките и ги игнорира напълно. Чаровният блондин няма и защо да страда, щом момичетата чакат на опашка, за да се докоснат до славата и парите му.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html