понеделник, 29 април 2024 г.

Шакира заби Хамилтън

Двамата (вдясно) все още се срещат само в компанията на общи приятели

Шакира и Люис Хамилтън станаха опасно близки. Двамата се държат досущ като млади гаджета – искат постоянно да са заедно, но все още са и малко срамежливи. Според медиите зад океана скоро ще се роди нова звездна двойка. Информатор на светското издание „Пийпъл“ твърди, че двамата са на етап „опознаване“.

Искрата припламна на Гран при на Маями преди около месец и половина. Тогава 46-годишната певица изгледа състезанието в компанията на холивудския ас Том Круз. Актьорът останал като омагьосан от латино красавицата и дискретно й намекнал, че има интерес да развият връзката си, Шакира обаче твърдо го отразяла: „Мисията невъзможна“! Тя и Том си остават приятели, но по всичко личи, че още тогава хитовата изпълнителка е хвърлила романтичен мерак към далеч по-младия от Круз Люис Хамилтън.

Преди броени дни певицата изгледа на живо и Гран при на Испания, където стискаше палци за Люис. 38-годишният британски състезател се класира на второ място. Самият Хамилтън направи любопитен коментар в едно от интервютата си на пистата в Барселона: „Трябва да си намеря латиноамериканка“. Знаково признание, защото този спорт се гледа на живо от милиони фенове по света! Шакира поздрави новия си любимец, а по-късно двойката излезе на вечеря с общи приятели. Миналият месец красавицата и Люис пък бяха засечени на разходка с лодка в Маями, пак с приятели. Според техни познати, не е далеч времето, когато двамата няма да си търсят „параван“, а ще предпочетат по-усамотени срещи. Певицата наскоро взе поредната си музикална награда и направи загадъчен коментар при приемането й. „Това беше сеизмична година на промяна в живота ми, в която усетих повече от всякога, и то много лично, какво е да си жена. Защото коя дама не е забравила себе си в някакъв момент от живота си, защото е търсила вниманието и любовта на някой друг? На мен ми се е случвало неведнъж“, каза Шакира.

Знойната колумбийка винаги си е падала по спортисти. Наскоро тя се раздели с футболната звезда Жерар Пике, с когото има две момчета. Той я заряза заради по-младата Клара Чиа Марти, но вече и Шакира не си губи времето.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html