неделя, 5 май 2024 г.

Иван Бърнев играе даскал в новия филм на Яна Титова

Лентата излиза тази есен

Големият актьор Иван Бърнев ще влезе в ролята на възпитател във втория пълнометражен филм на режисьорката Яна Титова, озаглавен „Диада“.

Главната роля е поверена на Маргарита Стойкова, която е едва на 19 години и е популярен влогър, позната още катоВени от сериала „Татковци“. В основния актьорски състав влизат и редица любими имена като Силвия Лулчева, Стоян Дойчев, Ирмена Чичикова, Цветан Алексиев, Васил Бинев, Жаклин Георгиева и други. За ролята на най-добрата приятелка на Дида – Ива, е избрана Петра Църноречка, ученичка в Националното музикално училище в София.

Филмът се фокусира върху историята на 16-годишно момиче, което живее в малък град и има голяма мечта – да замине при майка си в Америка, където да учи рисуване. Животът й се преобръща, когато разбира, че разполага с броени часове, за да се доближи до целта си. Дори и най-добрата й приятелка не може да помогне, а проблемите в училище правят задачата още по-сложна. Предстои лентата да излезе на голям екран в края на 2023 година. Тя е заснета в Ямбол през лятото на 2022 година, като операторската работа е дело на Мартин Балкански.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html