вторник, 30 април 2024 г.

Азис бяга в Америка

Певецът изглежда неузнаваем

Кралят на родния попфолк Азис възнамерява да стегне куфарите си за САЩ. Причина за това е една от неосъществените мечти на 45-годишния изпълнител – да пробие в киното и по-точно да се докосне до блясъка на Холивуд, пише „Галерия“.

Вдъхновение за Костинбродския славей е единствената българска актриса, получила номинация за „Оскар“. „Харесвам Мария Бакалова, пял съм й на парти, беше с голяма компания, казах й, че се гордея с нея… Надявам се скоро да се запознаем лично и да я прегърна. Мечтите ми са свързани с нейните. Искам да работя това, което тя прави. Искам да се снимам в американски продукции, да бъда в чужбина. Смятам, че мога, не спирам да мечтая. В Холивуд има достатъчно лица и образи. Аз не съм красавец, но у мен има нещо характерно, нося го, знам енергията си. Трябва ми шанс. Смятам, че мога да играя, артистичен съм. Играе ми се алфа мъжкар. Да накарам някоя жена да откачи, да имаме еротични сцени, да я събличам и целувам – много крайно ми се снима с жена, за да покажа колко съм добър в мимикрията, т.е. да влизам в ролята“, коментира Васил Боянов, както е истинското име на звездата. Азис иска да се целува с Холи Бери, харесва я като жена, а очите й са неговата слабост. Признава, че може „да умре“ заради Никол Кидман, а Кейт Бланшет е съвършена.

С Антонио са добри приятели, а не любовници

На родната сцена артистът сякаш е постигнал всичко, въпреки това жаждата му за нещо ново и различно не спира. Малцина знаят, че той не е изхвърлил високите токчета, прозрачните рокли, аксесоарите с пера, мъниста и пайети… Причината за това е проста – знае, че някога и някъде отново ще влезе в женския си образ, така както само той го може. Разбира се, ключово е забавлението, а не увлечението му към силния пол. Всъщност най-близките до Азис споделят, че той е бисексуален, а славата му на травестит и стопроцентов хомосексуалист е имала само една цел – да го направи известен за по-продължителен период от време. Такъв е и пресният случай с младия му колега Антонио, с когото Азис твърди, че има връзка. В това няма нищо вярно. Всъщност мъжете са добри приятели, придружават се на участие, пътуват заедно с общи познати и правят музика. Антонио сменя жените всеки месец и неслучайно не афишира връзките си. Договорката им е умишлен пиар и нищо повече. Мистерията около изпълнителя на „Мотел“ и „Хабиби“ е семейният му живот и отглеждането на трите му деца. В началото на тази година стана ясно, че той е прегърнал още един наследник, но не стана известно нито името на бебето, нито коя е неговата майка. През миналата 2022 година той отново смути и фенове, и колеги, издавайки: „Да станеш баща за втори път на 44 години е благословия. Момче е!“. Мнозина помислиха, че избраницата му е майката на първородната му дъщеря Рая, която вече е тийнейджърка – Гала, но певецът отново не внесе яснота по случая.

Преди броени дни Азис демонстрира топ форма в най-новото си парче „Мой си, бе“, реализирано с помощта на Галена и Антонио. „Според „Ню Йорк Таймс“ аз съм бъдещето, Защото имам дарбата да показвам накъде отива света, музиката и всичко свързано с този бизнес“, сподели той. Всъщност изваяните коремни мускули, масивните бицепси и изпъкнали вени по тялото му са дело на фотошоп. Това, за разлика от излъчването му, което се дължи на интересни факти. Дядо му е грък. „Не сме чисти роми, ние сме смес. При нас тече гръцка и турска кръв, румънска, а даже в гените на майка ми е открита европейска и по-точно от италианските райони“, казва той в едно от интервютата си.

Майка му Гергина е двигател в живота му

Ако върнем лентата назад най-интересната история около Азис, който днес мечтае за Холивуд, е раждането му… Зад решетките!

„Родих сина си в Сливенския затвор, беше трудно време. Аз бях на 21 години, любовта ми беше забранена. Взеха ми детето, имаше детско отделение. Беше кошмар“, казва майката на изпълнителя – Гергина. В първите дни след новината, че е в очакване на рожба, тя не иска бебето, защото връзката с таткото е непозволена. В миналото той си има друга жена, а тя е втората.

По това време се занимава с нелегална търговия на стоки от чужбина. В родилното Азис е записан Станислав на двете си баби – Станка и Славка. След това го прекръстват на Васил. По-късно разбират за таланта му и му предричат успех. Вярват в дарбата му, въпреки че в рода му има актьори и музиканти. Самият Азис смята, че и двете са помогнали за реализацията му.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html