събота, 4 май 2024 г.

Джан Яман загуби котката си

Актьорът се сбогува емоционално с домашния си любимец в мрежата

Любимата котка на звездата Джан Яман почина, докато той беше в Италия, а за нея се грижеше майка му в Турция.  Това предизвика тъга сред неговите фенове, а той емоционално се сбогува с четириногото в социалната мрежа.

Кариерата на известния турски актьор в момента се развива и на Ботуша. Преди две години той започна да участва в реклами на известни марки там, получи и няколко предложения за снимки в италиански телевизионни сериали. Красавецът вече има много фенове в Европа и по света. В родината си Джан за последно изигра главната роля на героя Йозгур в романтичния сериал „Господин Грешка“ през 2020 г. Възможно е сюжетът на сериала да бъде продължен под формата на втори сезон, но засега няма официална информация за това.

В Италия той се снима в главната роля на успешния сериал „Пурпурен като морето“ заедно с италианската звезда Франческа Чилеми. Това е първият проект, в който той играе ролята си изцяло на италиански без дублаж. Джан Яман започва снимките на историческия телевизионен сериал „Турци“, снимките на който са в Унгария.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html