неделя, 28 април 2024 г.

Ханде Ерчел най-накрая показа новото си гадже

С бизнесмена Хакан Сабанджъ се появиха заедно на благотворително събитие на Шарън Стоун

Светската двойка Ханде Ерчел и бизнесменът Хакан Сабанджъ участваха в дарителската вечер на Шарън Стоун на филмовия фестивал в Кан 2023.

Актрисата и новото й гадже направиха фурор на престижния филмов фестивал. Обявената за една от най-красивите жени в света туркиня украси червения килим на кинофорума като участва в различни събития, привличайки вниманието на фенове и медии.

Но това, което наистина направи заглавия в медиите, беше появата на двойката заедно на дългоочакваната вечер на amfAR, организирана от Американската фондация за изследване на СПИН. Журналистите видяха как Хакан Сабанджъ я чакаше галантно, докато Ханде Ерчел, известна със своята непретенциозна елегантност и красота, позира за пресата. След това двойката вървя ръка за ръка, излъчвайки грация и изтънченост, привличайки вниманието на зрителите.

Вярно е, че много фенове още са разстроени, че актрисата не присъства на филмовия фестивал в Кан с бившия си приятел и колега Керем Бюрсин – двамата бяха двойка от най-хитовия турски сериал „Почукай на вратата ми“. Появата й с Хакан обаче предизвика изненада и любопитство относно романтичната им връзка.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html