събота, 4 май 2024 г.

Диджеи и актьори напират за стола на Сашо Кадиев

С екранната половинка Деси Стоянова работят задно от 11 години

Водещият на „Преди обед“ Сашо Кадиев все още не е подал молбата си за напускане, пише „Галерия“ от екипа на предаването. Той има още време преди да реши дали ще остане на екран от есента или ще се отдаде изцяло на снимките във филми и театъра, каквито намерения имаше преди месец. Както и на приятелката си Ивелина Чоева, с която искаха да пътуват по-често.

Екипът на предаването излиза в лятна почивка от 20 юли и дотогава Кадиев със сигурност трябва да уведоми ръководството. Въпреки че Сашо все още не е напуснал, от месец телефонът на продуцента на предаването Георги Тошев прегрява от мераклии да седнат в стола на водещия. Сред тях има известни актьори, журналисти и дори диджей, който живее извън столицата. Потърсен за коментар Георги Тошев не отрече информацията. Той обясни, че ако трябва да замени Кадиев, ще потърси ново лице, което не е масово познато, защото той обича да лансира не толкова популярни хора, но крайната дума със сигурност ще имат шефовете на Би Ти Ви в Прага. „Аз правя предаването си по хората и е нормално то да има нов облик. Както и ново студио, нови лица. Със сигурност Радина Червенова ще остане в предаването, макар и в различно амплоа. Нейната рубрика „Опасни връзки“ се радва на висок рейтинг, тя намери едно свое друго поприще“, обясни Георги Тошев.

С любимата му Ивелина искат да пътуват по-често заедно

По медиите вече се завъртяха имената на няколко актьори, които ще бъдат пробвани за екранни партньори на Деси Стоянова. Иво Аръков, Кирил Недков, Антон Биров, Петър Дочев и Антоан Петров заместиха Сашо за една седмица, когато той отсъстваше от „Преди обед“. Те обаче са били в студиото само временно, докато актьорът е на романтично пътешествие с Ивелина и дори ако Кадиев напусне, не е ясно дали те ще бъдат пробвани за лица на „Преди обед“. Деси също ще отсъства от екрана и нейното място ще заемат няколко популярни дами.

Иначе Кадиев наистина е поискал да си намали работното време и вместо всеки ден да се изявява на екрана само два пъти седмично. Това призна пред „Галерия“ продуцентът Георги Тошев още преди няколко месеца, но след това двамата не са дискутирали темата. „Галерия“ научи, че актьорът е имал ново предложение за работа в телевизия, но все още го обмисля добре, защото според запознати в „Преди обед“ той получава доста висока заплата. Тошев призна, че не знае дали актьорът е канен за лице на друг формат. А и се съмнява това да е така, защото според клаузите в договора си той не може да го прекрати и веднага да стане водещ на друго предаване.

Сашо е водещ на „Преди обед“ от 11 години. Само преди година беше пред уволнение след като в прекия ефир на „Преди обед“  се чу как псува тогавашния премиер Кирил Петков. Актьорът не знаеше, че микрофонът му е включен, и си позволи да изрази своето отношение в много крайна форма, което стана достояние на всички зрители. Скандалът беше огромен. Георги Тошев и екипът му се застъпиха за Сашо пред шефовете и махането му се размина. Разбира се, извини се за нецензурния си език в ефир.

Навремето, когато Кадиев влиза в предаването, е част от трупата на Малък градски театър „Зад канала“ и работи едновременно там и в телевизията. Напуска трупата заради огромната си заетост. Факт е, че сега участва в пътуващи представления, но като всеки талантлив артист му липсва работата с големите български режисьори. Същевременно като служител на Би Ти Ви той не може да се снима в сериали на Нова тв и БНТ.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html