събота, 27 април 2024 г.

Бащата на Меси: Лео иска да се върне в Барселона, бих искал да го видя там

Хорхе Меси, който е баща и мениджър на Лионел Меси, каза, че аржентинският футболист иска да се завърне в Барселона, според испанските медии.

Меси беше част от Барселона от 2000 до 2021 г., а след това премина в Пари Сен Жермен заради тежката финансова ситуация, в която се намира каталунският клуб. ПСЖ обяви преди два дни, че Меси напуска парижкия клуб след края на сезона. Той има договор с френския клуб до 30 юни.

Испанските медии публикуваха видео, на което се вижда как Хорхе Меси отива на среща с президента на Барселона Жоан Лапорт.

„Лео иска да се върне в Барселона и бих искал да го видя там. Преминаването в Барселона със сигурност е опция“, каза Хорхе Меси след срещата с Лапорт..

Испанските медии съобщават, че ръководството на Ла Лига е дало разрешение на Барселона да реализира трансфера на аржентинеца, но при условие, че каталунският клуб спазва всички правила на финансовия феърплей.

Меси изигра 778 мача за Барселона и отбеляза 672 гола с 269 асистенции. Съобщава се, че аржентинецът има оферта от 1,2 милиарда евро, за да продължи кариерата си в Ал Хилал.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html