понеделник, 29 април 2024 г.

Несрин Джавадзаде оцеля в катастрофа

Екранната Шахика от хитовата поредица „Опасно изкушение“ умело използва интернет платформите и често споделя с над трите милиона свои последователи мисли по теми, които я вълнуват. След като само преди дни Несрин Джавадзаде показа в Инстаграм снимките си, облечена в светлосин бански костюм, на които демонстрира прекрасната си фигура, това веднага стана тема номер 1 в социалната мрежа. За съвсем кратко време кадърът събра повече от 100 000 харесвания и близо 1000 възторжени коментара. Последва фотосесия и с черен бански и така феновете й полудяха.

Известната актриса през миналата година изигра ключовия персонаж на Бахар в популярния „Три куруша“. През 2021 г. Несрин веднага привлече вниманието на зрителите с ролята на коварната Шахика. Тя обаче напусна поредицата заради спор с новата режисьорка на проекта. Истинският си талант актрисата с азербайджански корени разкри още по време на участието си в сагата „Осемте дни на Дилбер“, където тя се превъплъти в главния персонаж на Дилбер. За изпълнението на тази роля Несрин получи веднага три номинации в категорията „Най-добра женска роля“ на кинофестивалите в Ерзерум, Бурса и Анкара.

Само преди месец и половина актрисата претърпя инцидент. Тя катастрофира с колата, предоставена й от спонсорска автомобилна компания. Актрисата удари колата на излизане от паркинга на апартамента, където живее, веднага се обади във фирмата и обясни ситуацията. Според турската преса, марката е дала още един автомобил на Джавадзаде.

Тя е родена на 30 юли 1982 г. в Баку. След разпада на Съветския съюз от азербайджанската столица тя се премества с майка си в Истанбул на 11-годишна възраст. В гимназията се занимава с театър и още докато учи, се снима в пет късометражни филма. Те са показани на местни и международни фестивали, включително Berlinale Talent Campus, и получава различни награди. После се записва в университета Мармара във факултета по изящни изкуства, отдел за кино и телевизия. Губи баща си още 16-годишна.

В семейството й почти всички са лекари. Майка й и баба й са педиатри, а дядото – видният азербайджански учен Мирмамад Джавадзаде е първият хирург, трансплантирал бъбрек. Да е актриса мечтае още от малка, майка й също я подкрепя да се занимава с изкуство. Отначало я записва на курсове по балет, пиано, рисуване, но момичето избира „движещата се живопис“, както тя нарича актьорството.

Мечтата й е да изиграе шпионката Мата Хари – героиня, в която има всичко и преди всичко смелост. Несрин Джавададзе в момента няма сериозна връзка, преди време тя се раздели с приятеля си Гьокхан Алкан, с когото бяха две години заедно и всички очакваха да се оженят.

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html