Начало БЪЛГАРИЯ ИТН ще подкрепи правителство от експерти, обяви Слави Трифонов

ИТН ще подкрепи правителство от експерти, обяви Слави Трифонов

„Има такъв народ“ ще подкрепи правителство от експерти. Това каза Слави Трифонов във видео, публикувано в профила му във Фейсбук. „Ситуацията в държавата е тъжна. Не съм прав – ситуацията в България е отвратителна“, каза Слави.
„Ние защо не се обичаме, защо не си обичаме държавата? Вижте какво става заместник-главният прокурор го е страх да не го убие главният прокурор. Все едно не става дума за нашата родина, а за наркокартели в Мексико“, заяви Трифонов.
„Няма бюджет – няма пари за лекари, пенсии, за държавата. Тя ще спре да функционира. Не можем да направим правителство. „Има такъв народ“ е в парламента, за да работи, а не за да се пазари. ИТН ще направи всичко възможно парламентът да работи, а за да работи трябва да има правителство. А то трябва да е от експерти. Ние ще подкрепим правителство от експерти“, категоричен бе Дългия.
Според него „ако сега няма редовно правителство, след три месеца проблемите ще бъдат в пъти по-големи“. Трифонов отбеляза, че правителството може и да не получи подкрепа. „Но и аз, и моите колеги, ще сме спокойни, защото сме направили това, което е правилно, защото така работи държавата. Влезли сме в парламента, за да носим отговорност“, казва лидерът на ИТН.