събота, 27 април 2024 г.

Интерпол по петите на Никълъс Кейдж

Бил Скарсгорд (вдясно) ще играе Антон и Кейдж в оригинала

Режисьорът Андрю Никъл подготвя продължение на криминалния трилър „Цар на войната“ с Никълъс Кейдж от 2005 г. И този път зрителите ще имат възможността да видят 59-годишния американец като търговеца на оръжие Юрий Орлов.

Интересна подробност е, че в лентата, озаглавена „Царе на войната“, ще участва звездата от „То“ и „Джон Уик 4“ Бил Скарсгорд. Той ще бъде в ролята на сина на Орлов. Очаква се снимките да стартират през есента тази година.

Припомняме, че първата част разказва историята на Юрий, дете на украински бежанци, който попада в сенчестия свят на нелегалната търговия на оръжие, а за свой партньор взима брат си Виталий, в ролята на когото е Джаред Лето. Той бързо се научава да продава на всички страни в даден конфликт. Бизнесът му обаче привлича вниманието на Интерпол. Филмът проследява как този кървав бизнес се развива на различни точки по света, докато органите на реда се опитват да спипат неговия властелин. Втората част  ще покаже как героят на Кейдж разбира, че има дете – Антон, който се опитва да надмине баща си в опасния занаят.  Младокът събира наемническа армия, която изправя баща и син в две враждуващи страни. „Има толкова много за изследване с тези персонажи. Платон го е казал най-добре: „Само мъртвите са виждали края на войната“. Очаквам с нетърпение да прекарам повече време в компанията на този очарователен дявол Юрий Орлов и неговият незаконнороден син“, казва сценаристът и режисьор Андрю Никъл.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html