събота, 27 април 2024 г.

Виктория Капитонова заработвала като касиерка

Красавицата е любимка на шеф Виктор Ангелов

Една от най-разпознаваемите дами в Инстаграм, а отскоро и на малкия екран Виктория Капитонова е заработвала като касиерка в САЩ, пише “Галерия”. На пръв поглед самоуверената и демонстрираща огромно самочувствие дама невинаги е изкарвала по шест цифри на месец. В миналото инфлуенсърката е прибирала доход по много начини, сред които още като детегледачка, помощник-сервитьор, хостеса в ресторант, организирала е график в салон за красота, а също така е била и мениджър на хотел.

До различните сфери се докосва основно през 2015-2016 година, по време на така желаната бригада в САЩ. Именно тя й предоставя възможността да е касиерка на плажен бар – безспорно най-вълнуващата работа, осигуряваща й куп забавления. Опитът, който получава в Американския колеж, намиращ се в Благоевград, й отваря много врати. Малцина знаят обаче, че преди успешно да защити своята дипломна работа, Виктория преминава през редица предизвикателства, голямото от които е езиковата бариера. Пристигайки у нас от родната Русия, за да учи „Бизнес администрация и маркетинг“ Капитонова не знае нито английски, нито български. Това поражда куп недоразумения, докато следва. Разбира се, мотивацията надделява и тя усъвършенства и двата езика, като дори записва испански, който към днешна дата не владее добре.

Мечтата да изгрее в уебпространството се поражда по време на първата й сериозна работа у нас, а именно като част от екипа на маркетингова агенция. Вики е на заплата четири месеца, след което стартира собствения си онлайн бизнес. Превръща се в желан кадър. Неслучайно попада в три от най-хитовите предавания – „Мастършеф“ и „Ергенът“, който печели, в ефира на Би Ти Ви, и за последно – в „Хелс Китчън“, където предстои да отпадне на крачки от финала.

Красавицата е любимка на шеф Виктор Ангелов

Не страда за Русия, категорична е, че иска да се развива тук, а причината – главозамайващият интерес от страна на потребителите. Виктория всъщност учи симпатизантите си как да правят пари от социалните мрежи. Обученията, които предлага, са на стойност от 500 – 3000 лева. Методът й е взаимстван от популярна инфлуенсърка зад граница, факт, заради който тя понесе тежки обвинения от следващите я. В личен план е щастлива. Упорито крие личния си живот. По-рано бе споделила, че има човек до себе си, доста по-възрастен от нея. „Харесвам по-зрелите представители на силния пол, като се замисля, никога не съм имала връзка с някого, колкото мен“, твърдеше хубавицата.

Виктория, която понастоящем отмаря в Бали, макар зрителите да я гледат в телевизионното шоу с водещ шеф Виктор Ангелов, има бутиково жилище в София. Очакваше Акт 16 преди две години. Според запознати то е обзаведено по последен писък на модата, моделирано с холивудски привкус. С имота тя се сдоби след близо тригодишна работа по професионалния си акаунт, както и след поредицата реализирани курсове. Същите са предназначени не само за амбициозни модели, но и за експерти, предприемачи, бъдещи и настоящи блогъри.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html