петък, 26 април 2024 г.

Два пъти обират Мирела от „Игри на волята“

 

Посещението в Барселона е сбъдната мечта

Една от най-атрактивните участнички от последния сезон на „Игри на волята“ Мирела Илиева е била ограбена цели два пъти в Испания, пише „Галерия“. Зад граница красавицата от шоуто заминава по женски заедно с две от най-близките си приятелки. Барселона е дестинация, за която мечтае от години, заради която дори записва да учи испански. За съжаление вместо с усмивки, дамите се връщат разочаровани от престоя. Причина за това са крадци, които ги обират по време на една от атракционните обиколки.

 

Няколко минути невнимание костват личните документи, парите, телефона и професионалния фотоапарат на Мирела, която се размина с голямата награда в приключенския формат на Нова телевизия на крачка от финала. „Аз, разбира се, съм емоционална, започнах да крещя на испански. Хората разбраха какво се случва, тръгнах към полицията. Помощ получих от възрастна жена, която е видяла крадеца, тръгвайки към него – той се е уплашил и е хвърлил всичко на земята. По-късно друг мъж се е запътил към тях. В крайна сметка органите на реда ми съдействаха и намерих нещата си. Моят съвет е – не носете скъпи вещи и си купувайте билети за всяка атракция предварително“, коментира брюнетката, която след няколко часа очакване и усилена работа на тамошната полиция успява да се сдобие и с откраднатия телефон от предния ден – собственост на едно от другите момичета.

„Това е реалността, извън социалните мрежи… Изводът ми е – понякога, когато имаме огромни очаквания и чакаме от дълго време, те не са оправдани. В това няма нищо лошо, нищо не можем да променим и действаме спрямо ситуацията, както правим ние в момента“, казва още хубавицата.

С приятелка в Тайланд

След края на снимките на „Игри на волята“ танцьорката стартира една от големите си цели – да обиколи ако не целия, то половината свят. Преди да попадне в Испания, тя си подари воаяж в Тайланд. Най-голямо впечатление там й прави Планината на маймуните. „Красота и спокойствие, накъдето и да се обърнеш – това е този остров. Няма напрежение, няма стрес. Има природа и безгрижни, свободни и добронамерени хора. Диви плажове, вкусна храна… Просто е прекрасно. Радостна съм, че животът ме среща с хора, които вдъхновяват и които горят за това да живеят на макс“, казва Илиева за екзотичния рай.

В момента тя е необвързана, това е причината да се наслаждава за екскурзиите по женски и да купонясва до късно в приятелски компании. За последно светските клюки я обвързваха със сина на двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева – Валери Григоров, който също все участие в телевизионната надпревара. На екран между младите прехвърчаха искри, но

аферата им приключи с края на сезона. По-късно Валери обяви и голямата новина – че се носи на крилете на любовта с не с кой да е, а с най-голямата българска гордост – първата актриса с номинация за „Оскар“ Мария Бакалова.

Може да се каже, че в последните две години Мирела постави края на една сериозна връзка и още една, едва в началото. Първата бе с Димитър Лефтеров, отново играч в „Игри на волята“. В шоуто той бе кандидатствал с идеята да се събере с дългогодишната си възлюбена, но без успех.

Днес тя поставя фокус върху кариерата си. Участва в конкурси и шоу програми зад граница, споделяйки и често видеа от залата в социалните мрежи Фейсбук, Инстаграм и Тик-Ток. По-рано бе разкрила, че готви нещо грандиозно, а мнозина от феновете заподозряха, че може би има предвид откриването на собствена зала по танци или поне индивидуални уроци. Реализацията на този проект обаче едва ли ще се осъществи през настоящата 2023 година, тъй като Мирела вече има изграден план за следващите няколко месеца. Поне три от тях са запазени за разходки в чужбина. През останалото време тя участва, заедно с един от най-изявените имена в бранша в изграждането на хореографии.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html